Kriis Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 WItam serdecznie, od początku, od kiedy używam mojego Xiaomi Mi4c mam problem z krótko trzymającą baterią. Bateria max trzyma 1 dzień (zazwyczaj wychodzę z domu około 7 rano i wracam około 20 i telefon już albo jest rozładowany kompletnie albo bateria ma max 5 procent. Dodam, iż na bieżąco użwam messengera, facebooka, whatsapp, rano czasem odpalę spotify, ale nie jest to nader aktywne używanie telefonu. Nie dzwonię też z telefonu często, nie tak, żebym na nim wisiał cały czas. Na początku myślałem, że mam jakiegoś wirusa, no ale po użyciu różnych aplikacji weryfikujących co mi zżera baterię nie zauważyłem niczego niepokojącego, Plis o pomoc co mógłbym zrobić abym mógł korzystać ze swojego super xiaomi mi 4 c bez zamartwiania się
Winiu89 Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 Jaki masz system zainstalowany? Miuipolska? Ile godzin masz ekran włączony pod koniec dnia? Wysłane z mojego Mi-4c
ddr Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 Ewidentnie coś jest nie tak. Wakelock detector. Naładuj telefon ze dwa razy przez conajmniej 6 godzin. Telefon mimo pokazania 100% może być jeszcze nie naładowany.
kubackjeee Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Ja mam ten sam problem, bardzo podobnie uzywam telefonu ale do tego dochodza jeszcze gry tak z godzine/dwie dziennie. System miui polska 6,3,3 wczesniej byl 6,1,28. Jak ci sie udalo to rozwiazac czy dalej lipa?
Nezumi Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Masz jak byk, Messenger prawie 40%, odinstaluj i... zyskasz 40% baterii . Problem leży nie w Mi4c, a apkach FB, to do nich powinieneś pisać .
Rekomendowane odpowiedzi