messem Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Witam. Nie mogę ustawić sobie miui7 by w historii połączeń wyświetlały mi się SMS odebrane i wysłane pomiędzy połączeniami. Niekiedy dostane sms i chcę oddzwonić do nadawcy to nie ma go w historii muszę wtedy wchodzić w aplikację SMS i tam z menu wybrać oddzwoń. Czy da się uwspólnić listę??
0 ZduneX25 Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 To tak nie działa, Samsung chyba tak miał tu lista ma tylko spis połączeń i dodawanie kontaktów. 1
0 messem Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Opublikowano 25 Lutego 2016 Paskudnie. Ciężko mi się do tego przyzwyczaić, zainstaluje inny dialer w takim razie. Dzięki za info.
0 mrosi Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Pytanie
messem
Witam.
Nie mogę ustawić sobie miui7 by w historii połączeń wyświetlały mi się SMS odebrane i wysłane pomiędzy połączeniami.
Niekiedy dostane sms i chcę oddzwonić do nadawcy to nie ma go w historii muszę wtedy wchodzić w aplikację SMS i tam z menu wybrać oddzwoń.
Czy da się uwspólnić listę??
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi