Xaomi96 Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Witam, od jakiś 2 tygodni próbuje kupić telefon ale jak to biednemu zawsze wiatr w oczy, przeszukałem wszystkich sprzedawców na allegro żaden nie ma xaomi rn3 32gb, jak jeden mówi ze we wtorek bedzie dostawa telefonów to każdy jeden zacznie tak mówić nie wiem oni mają chyba jakiś swoj wspolny magazyn. Zamówiłem na xaomi.com.pl czy coś takiego w zeszlym tygodniu kase przelałem itp, a co się okazuje, że jednak uwaga nie ma tego telefonu na stanie i szare będą mieć dopiero hmm w przyszłym tygodniu.Jestem już naprawdę tym zmęczony a potrzebuje telefonu jak najszybciej(stary telefon mi się zalał a pożyczony muszę oddać).Reasumując moje smutne żale czy znacie stronke na której Kupię i dostanę telefon redmi note 3 32/3 ten ciemno szary ? Z góry dzięki i pozdrawiam
Nezumi Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 nawet XFS ma pustki magazynowe więc... Będzie problem . A4U ma końcówkę magazynową: http://accessories4you.pl/pl/p/Xiaomi-Redmi-Note-3-PRIME-3GB-RAM-32GB-ROM-LTE/131
Xaomi96 Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Opublikowano 22 Lutego 2016 Co to może oznaczać ze ostatnią partie żółtki wysyłają przed wprowadzeniem nowego modelu? Czy poprostu za duży popyt? Przewyższyl podaż
tpawel Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Swieta mieli przez co nie bylo dostaw Wyslane z G7 przez Tapatalk
Xaomi96 Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) Dostali 2 woreczki ryżu premii i zabalowali xD Ale wracając do tematu radzicie czekać ten tydzień czy jednak szukać gdzieś po lewych stronach Edytowane 22 Lutego 2016 przez Xaomi96
Nezumi Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 5 minut temu, Xaomi96 napisał: Dostali 2 woreczki ryżu premii i zabalowali xD Ale wracając do tematu radzicie czekać ten tydzień czy jednak szukać gdzieś po lewych stronach Lewe strony = lewy sprzęt... Gdy się człowiek śpieszy, to... sam wiesz co . Na spokojnie.
Xaomi96 Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Opublikowano 22 Lutego 2016 Tzn ze mam czekaj tak :<? Lipa no ale jak mus to mus a jakas stronka będzie miała szybciej niż inne czy wszystko to to jest jeden pies?
Nezumi Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 35 minut temu, Xaomi96 napisał: Tzn ze mam czekaj tak :<? Lipa no ale jak mus to mus a jakas stronka będzie miała szybciej niż inne czy wszystko to to jest jeden pies? XFS powinien mieć dostawę w piatek, ale pewnie zamówień jest tyle, że wszystko się rozejdzie zanim uda im się uzupełnić magazyn, więc zostaje Ci A4U...
Xaomi96 Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Opublikowano 22 Lutego 2016 tylko z tego co widze to jest tam wszystko w ojro i czas od 1-2 tygodnia no to tak troche na pszypale
Nezumi Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 8 minut temu, Xaomi96 napisał: tylko z tego co widze to jest tam wszystko w ojro i czas od 1-2 tygodnia no to tak troche na pszypale no tak, w końcu sklep w Czechach . Płatność jest PP lub przy odbiorze, w PLNach i tak. 1-2tygodnie? Przy aktualnym "hype" na Redmi Note 3 liczyłbym w okolicach miesiąca i to wszędzie będzie podobnie przez te święta w Chinach co były.
tpawel Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Jak sie spieszy to jest lightingthebox. Jak kupisz szybko to do konca przyszlego tygodnia bedziesz mial w domu. Tyle ze ceny są spore Wyslane z G7 przez Tapatalk
Xaomi96 Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Opublikowano 22 Lutego 2016 No bez jaj przecież nie bede zmieniał preferencji, tylko dlatego bo chinczyki poszły w melanż, A tak realnie jaki bedzie okres oczekiwania na te szare ? Bo z tego co dzwoniłem po ludziach to jeden powiedział, czwartek moze, drugi ze we wtorek, a 3 nie wiem przyszły tydzien dej Pan spokoj jak nie kupujsz
kedar1333 Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Gdyby ktoś był zainteresowany mam do sprzedania kupiony na spemallu redmi note 3/32 srebrno biały. Telefon mało używany łącznie parę dni stan jak nowy. Wiadomości na priv. Wysłane z mojego MX5 przy użyciu Tapatalka
Xaomi96 Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Opublikowano 24 Lutego 2016 Kupiłem od jakiegoś typeczka z allegro co teraz nową aukcje wystawił
Rekomendowane odpowiedzi