Deriss Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 Witam, chciałbym napisać o problemie, który mam juz od kilku dni, chodzi o to że, używam sobie normalnie telefon, wszystko ładnie śmiga, a tu nagle ... Uruchamia mi się wszystko co popadnie, myślałem że to jest problem z systemem ze coś się dzieje, ale włączylem w opcjach programistycznych "Pokaż dotknięcia" no i od początku, używam sobie telefonu, pisze coś w Wordzie, a tu nagle, tak sobie z nikąd telefon postanowił mi zrobić kawał, klikając razem ze mną, jak trzymam telefon w pionie to jak klikam, to w poziomej linii widać dotknięcia, a wcale tam nie klikam, czasami jak cos klikne, to telefon widzi że ja niby trzymam palec w takim miejscu na ekranie, a tak naprawde nawet telefonu nie dotykam, czasami telefon potrafi się na mnie obrazić i wyłączyć mi przycisk wstecz i home, czasami jak telefon wariuje to u mnie wystarczy walnąć w ekran i tyle, ale po kilkunastu minutach jest to samo. Proszę o szybką pomoc, bo z tym sie wytrzymac nie da Wysłane z mojego MI 2S przy użyciu Tapatalka Edit.: Tak, widziałem problem kilka postów niżej, ale wymiana ekranu nie idzie w gre, pierwsze co przyszło mi na myśl to forum Miui, jak nie rozwiąże problemu to MiCenter, jak nie to to gwarancja (o ile jeszcze jest). Na ekranie mam szkło hartowane (w sumie tak jak każdy)
Acid Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Ale co MiCenter ma rozwiązać? Ekran masz do wymiany i tyle. Wysłano z Mi4c
Rekomendowane odpowiedzi