Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam sprzedałem dzisiaj redmi note 2 prime I włączyłem sobie chwilowo umi Rome 3gb stockowy android póki nie mam mi 5 I wiecie co się stanęło?

Nie mówcie mi ze to kwestia ilości ramu bo na redmi note 2 ciągle miałem średnio 700mb wolnego minimum 350

Tutaj działa to dużo lepiej. YouTube fb WhatsApp zdjęcia no masa aplikacji b raz i są ciągle w pamięci podręcznej nie wyłączają się przy usuwaniu więcej niż 3 naraz? Rozumiecie? Czy to naprawdę kwestia wolnego ramu? Jakbym wiedział to bym o razu redmi note 2 2gb ram wyjebal na rzecz tego 3gb bo poprostu dla mnie komfort pracy przy 6 aplikacjach naraz jest dużo wyższy. Nie xd awake sobie sprawy z tego gdyż to był mój pierwszy telefon 2gb ramu wczesnej było mniej

Zapraszam do dyskusji osoby które mają porównanie czy wina j

Leży po stronie softu czy poprostu 2gb przy miui tylko na tyłe pozwala

Widziałem tak samo kiedyś ponownie samsunga galaxy s6 gdzie nie potrafił pamiętać więcej niż 2 apek mimo 3 GB ramu. I tu był a może dalej jeszcze jest problem z ram management. Pozdrawiam Paweł

Wysłane z mojego Rome przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

na trzeźwo. ciekawe czemu takie bochomazy wychodzą mimo tej samej klawiatury SwiftKey. na redmi nie było tyle błędów może dlatego że tu jest jakieś plastikowe szkło ;) bo backup tej apki chyba zapamiętał używane słowa wcześniej bo przewiduje te same wyrazy jak w redmi note 2

no dobrze ale jest jeszcze kwestia fb że chodzi bardziej smooth jak klikam komentarz to ładuje się animacja płynie 60klatek powiedzmy a w redmi miałem z 20. why!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...