Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zastanawiam  się nad dwoma tel Mi4c lub redmi 3. 

Różnice są nie wielki 4 jest trochę lepszy,  ale za to 3 ma olbrzymią baterie  4000! no i do tego jest tańsza  przynajmniej  o 50 $.  CO radzicie co wybrać,  głównie zależy, mi właśnie  na bateri,  GPS i internecie 

Opublikowano

Dlatego  też się skłaniam  ku niemu,  no i dużo  tańszy! Najważniejsza różnica to 2 a mi 3 g.

Obecnie ma tel  z 1g pamięci,  więc  chyba 2 powinno  wystarczyć. A jak z aktualizacją  na ten model?  Miui i android? 

Opublikowano

Mi4c vs Redmi 3? Sprzętowo? Mi4c, w końcu seria Mi. Redmi3? Ok, ale w tym pojedynku wygranym jest Mi4c. 

Wszystko zależy od tego, co na telefonie robisz... bo do neta, sms, telefon, filmiki z YT wystarczy bez problemu R3 i to jeszcze z zapasem, do gier etc. Mi4c sporo lepszy...

MIUI? Cotygodniowe devy.

Android? Może tak, może nie... 5.1 więc czy jest sens się tym martwić?

Opublikowano

Nie gram na tel prawie wogle,  jeśli już tak jakieś gry typu angry birds, ale to zadko. 

Głównie tel używa  najwięcej do neta ( strony,  komunikatory,  g +,  facebook pocztą i tp.) film czasem. Sms,  rozmowy,  i GPS- oby dobrze działał.  

Jeśli na to wystarczy  3 to nie zabardzo  mam ochotę  wydawać  więcej kasy 

Opublikowano

DZIĘKI właśnie o to mi chodziło,  czy ta 3 ma kilka odmian,  tak jak np mi 4 z pamięć 2 g, 3g  potem tez widziałem 16 lub 32gb, jedne maja plastikowa obudowę inne metalowa i tp. 

Opublikowano
18 minut temu, Roberttt napisał:

Jescze pytanko,  jak LTE  w tym modelu -  działa  w Polsce  bez problemu? 

Ma B1/B3, więc dlaczego miałoby nie działać? :o

Opublikowano

Dzięki,  tylko pytam nie jestem  tak ocykan w tych wszystkich  oznaczeniach.

Na stronie  xiaomi.com.pl  przy tym  telefonie  wyczytałem w opiniach  że ma być wersja 3 GB.  To chyba  plotka  w żadnych  chińskich sklepach niema czegoś takiego 

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...