Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja szklana kula mówi, że to może być przez różnicę 8h między nami, a Chinami... Taaak... to jest dość prawdopodobne, że u nich teraz jest 5 nad ranem...

Opublikowano

Dzis napisal, ze syf maja po tym ich nowym roku, moge mu cos napisac, zeby sie jakos pospieszyli?

Pisalem do nich na tym czacie to kazali skontaktowac sie przez whatsappa albo vibera tylko jest problem... Nie mam telefonu.

Napisalem na maila, ktorego mi podal, ze to niby prezent dla dziewczyny na urodziny i zalezy mi na czasie ale nawet nie odpisal nic...

Opublikowano

Przez te 2tygodnie nazbierało się pewnie nie mało zamówień więc, to raczej logiczne, że mają problem się teraz wyrobić ze wszystkim... Każdy większy sklep w Chinach ma ten sam problem. Jak Ci zależało na czasie, trzeba było brać z XFS/Technos/A4U.

Opublikowano (edytowane)

No i cos sie pojawilo tylko, ze nic sie nie dzieje.

środa, luty 17, 2016

1 Otrzymano informacje o przesyłce GATWICK - UK 08:25

Edytowane przez xXxMederixXx
Opublikowano

No i jak tam? Telefon leci? 

Ten tracking który dostałeś obejmuje transport UK -> Polska. Powinieneś otrzymać od nich jeszcze jeden obejmujący HK -> UK, chociaż podejrzewam, że już jakoś na dniach powinieneś otrzymać telefon. 

Opublikowano

Moja od nich szła 9 dni, najdłużej właśnie HK-UK bo już z UK-PL to na następny dzień jest u ciebie. Ich DHL działa dużo lepiej niż nasz bo międzynarodową paczkę dostarcza na kolejny dzień, a naszym to się udaje na kolejny ale po kraju i to też nie zawsze. Ogólnie szybka wysyłka to bym tego nie nazwał bo nieraz miałem szybsze paczki NL postem, raczej tylko bezpieczna bo VATu nie naliczą.

Opublikowano

Troche nie ogarniam tego trackingu HK-UK. Byla w chinach, pozniej w UK, przeszla przez Niemcy i wrocila do UK :o Przeciez to sie mija z celem wgl.

A tracking Uk-PL nawet nie ruszyl jeszcze... 

track.png

Opublikowano

ale jaja, ja też kupiłem tel. z Topone i mam ten sam trackig, w sumie to wysłali 9 paczek więc ok, ale czemu już 2 dni leży w magazynie celnym??

Opublikowano

To0 juz sie robi dziwne, zamowilem w sobote tydzien temu, moj kolega zamowil w czwartek i u niego juz wyslany z UK a moj caly czas od wtorku rano wisi w tym magazynie celnym!

Opublikowano

Lezy paczka gdzies w kącie,a jego byla na wierchu i poszla. Ktos tu mądrze powiedzial ze zakupy z Chin nie sa dla niecierpliwych. Ja kupujac zakladam ze towar bede mial za miesiąc. I przewaznie przychodzi szybciej wiec sie ciesze. A jak punktem odniesienia bylaby moja najszybsza paczka to zawsze bylbym wkurzony ze dlugo.

Wyslane z G7 przez Tapatalk

Opublikowano (edytowane)

Dobra temat do zamkniecia, juz wyczerpalem wszystko, a paczka dotarla do terminala przeznaczenia.

Dzięki za pomoc

Edytowane przez xXxMederixXx
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...