Slajter Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Hej, jestem zainteresowany kupnem najnowszego smartfona od Xiaomi - Redmi Note 3 Pro - tylko nie wiem gdzie najlepiej go kupić :/ znalazłem go na Allegro http://allegro.pl/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-32-gb-silver-fv-23-i5984525463.html Ale nie wiem czy przypadkiem gdzie indziej nie będzie lepiej i czy ten z allegro to przypadkiem nie fake :/
PurpleHaze Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Dosc sporo jak za ten telefon 1200zl to jest jakies 300-310$ obecnie. Poszukaj na forum topicow o polecanych sklepach z chin i sprzedawcach. To co masz tutaj na allegro, to oprocz telefonu nie wiadomo nic. Co z ewentualna gwarancja, czy wysylka z polski czy jednak nie (nie ma nigdie informacji) itd... A sprzedawca nieznany w sumie. Szczerze, za 30-35dolarow mniej, masz ten sam telefon z ibuygou (a przy zmianie waluty na funty brytyjskie wyjdzie jeszcze taniej). Sklep znany i zaufany, daja 2letnia gwarancje, dostawa dhl wiec w ciagu tygodnia i z ubezpieczeniem od vat. Poczytaj tematy na forum, poszperaj troche, ta oferta z allegro jest bardzo bardzo srednia (zebym nie napisal ze slaba).
Rafullo Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Ja wczoraj zamowilem takowy ze Spemall. Z pokrowcem szkłem i wysyłka EU expres wyszło 1040 zl. Do 2 tyg powinien być na miejscu Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Slajter Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Opublikowano 14 Lutego 2016 A co z tym? http://www.xiaomidevice.com/xiaomi-redmi-note-3-pro.html Tutaj jest mega tanio ale nwm co o tym myśleć :/ a to co Rafullo kupił też wygląda obiecująco
Slajter Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Opublikowano 15 Lutego 2016 Dnia 14.02.2016o12:07, PurpleHaze napisał: Dosc sporo jak za ten telefon 1200zl to jest jakies 300-310$ obecnie. Poszukaj na forum topicow o polecanych sklepach z chin i sprzedawcach. To co masz tutaj na allegro, to oprocz telefonu nie wiadomo nic. Co z ewentualna gwarancja, czy wysylka z polski czy jednak nie (nie ma nigdie informacji) itd... A sprzedawca nieznany w sumie. Szczerze, za 30-35dolarow mniej, masz ten sam telefon z ibuygou (a przy zmianie waluty na funty brytyjskie wyjdzie jeszcze taniej). Sklep znany i zaufany, daja 2letnia gwarancje, dostawa dhl wiec w ciagu tygodnia i z ubezpieczeniem od vat. Poczytaj tematy na forum, poszperaj troche, ta oferta z allegro jest bardzo bardzo srednia (zebym nie napisal ze slaba). Up
PurpleHaze Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 2 godziny temu, Slajter napisał: Up Erm... ale czemu mnie wolasz? Nie znam tego sklepu i chyba nikt tutaj na forum nic tam nie kupowal. Bo dostalbys jakies info. Telefon taniej niz na aliexpress od goldwaya ktory ma dosc niski narzut i znany jest z jednych z najnizszych cen (bez kuponow promocji cash back itd...), wiec mi w tym momencie zapala sie lampka ostrzegawcza. Chcesz oszczedzic ta 100 kosztem nerwow i braku pewnosci to kupuj.
Nezumi Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 @Slajter Chcesz z EU to masz: https://www.xiaomiforsale.com/pl/telefony/312-note-3-pro-332.html, chcesz z Chin to masz Goldiego, IBG... Nie cebulacz o kilka złociszy...
Slajter Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Opublikowano 15 Lutego 2016 @PurpleHaze sorka, wiedziałem, że tagować kogoś można tutaj, nowy jestem a @Nezumi dorosły nie jestem i największego budżetu to ja nie mam, więc próbuję zaleźć coś tańszego, ale wiem o co ci chodzi
Nezumi Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 @Slajter Mamy na forum podane wszelkie sprawdzone i pewne, mniej lub bardziej sklepy, szukanie "byle jak najtaniej" mija się z celem, bo produkty Xiaomi i tak są tanie.
Slajter Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Opublikowano 15 Lutego 2016 @Nezumi ok, rozumiem sobie już wybrałem wszystko co chcę kupić: oczywiście telefon (z xiaomi for sale) + http://goo.gl/kZJTBV http://goo.gl/DFNUU7 myślisz, że dobre te akcesoria czy nie? może są jakieś lepsze case'y?
Nezumi Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 IPAKY - moim zdaniem dobry wybór, co do MOCOLO... tutaj są zdania podzielone, jedni chwalą inni klną... ja wole albo kupić porządne od 3MK, albo tańszego Nilkina.
Slajter Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Opublikowano 15 Lutego 2016 7 minut temu, Nezumi napisał: ja wole albo kupić porządne od 3MK @Nezumi masz rację, to jest lepsze, a nie wiele droższe dzięki wielkie!
marcinj6 Opublikowano 18 Lutego 2016 Opublikowano 18 Lutego 2016 Jesli chodzi o allegro to nigdy juz nie kupie tam nic.. banda zlodzieji i oszustow.. Kolego bardzo dziwne bo strona ma prawie 600 wyswietlen i widzialem juz ta oferte zanim jakikolwiek chinski sklep mial je w ofercie ( na poczatku byl za 1399zl) wiec na 100% to oszust. Ja kupilem rn3 wersje mediatek w styczniu na allegro i do tej pory nie doszla do mnie przesylka.. sprawa na policji czekam na numer wszczecie dochodzenia i wysylam allegro o zwrot kasy.. Ogolnie bardzo nieprzyjemna sprawa bo allegro ma w d*pie wyciaganie konsekwencji z takich sytuacji.. gosc oszukal ludzi wczesniej(usuniete neg koentarze przez allegro) a Ci mu pozwolili nadal sprzedawac na allegro i ja zostalem wtedy oszukany wiec wnioskuje ze sami sa oszustami.. Naprawde bezpieczniej jest kupic w chinskim sklepie bo predzej kase odzyskasz a napewno szybciej.. Allegro jedyne co potrafi napisac to "bardzo nam przykro" niech mnie w **** pocaluja oszusci..
Rekomendowane odpowiedzi