Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dzień dobry

Tydzień temu zakupiłem Redmi Note 2. Po uruchomieniu urządzenia moim oczom ukazała się Polska wersja Miui 7- dokładnie 7.0.99.99(LHFNYUN). Miałem też sporo preinstalowanych aplikacji typu antywirusy czy inne usuwacze śmieci. Większości nie można było normalnie odsinastalować. System posiada zainstalowanego Youtuba w wersji chyba sprzed 2 lat, aplikacji nie daje się zaktualizować do ostatniego wydania. Próbowałem przez sklep i wymusić recznie - poprzez ściagniecie fizyczne pliku i jego instalacje - zero efektów. Nie ważne, przejdzmy jednak do sedna. W końcu postanowiłem coś z tym zrobić i zainstalować MIUI z waszego portalu a dokładnie wersje Hermes 6.1.29 v.7-5.0. Po zapoznani się z instrukcja instalacji stwierdziłem, ze będe musiał jedynie ściągnąć plik na główna partycje i z poziomu aplikacji "Aktualizacje" zainstalować go. Telefon po wybraniu pilku włacza się raz jeszcze przechodzi do recovery i ropozczyna się isntsalacja pliku- dochodzi do 5% po czym nagle do 99 i za każdym razem wywala ten sam komunikat. Zdjęcie zaczerpnięte z http://en.miui.com/thread-172917-1-1.html122452anz6vszza0kk90ef.jpg.thumb.jpg 
komunikat update zip is corrupted albo signature verification failed

Tutaj kieruje pytanie do Was, co mogę zrobić by zainstalować wasza wersje MIUI na Note 2 ?

Z góry dziękuje za pomoc.

Edytowane przez dendron
  • ZduneX25 zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...