Neomi Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 Jak włączyć LTE w redmi note 2 prime? Wiem, że obsługuje, ale u mnie nie działa. Moją sieć to play. Proszę o pomoc i z góry dziękuje.
Mazurak7 Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 Ustawienia>Sieci komórkowe i SIM> wybierasz kartę sim Play>Preferowany typ sieci>Preferowane sieci LTE (4G) jeśli nadal nie działa to nie jesteś w zasięgu LTE. Daj znać
Neomi Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Opublikowano 11 Lutego 2016 Ustawienia się zgadzają, ale że nigdy mi nie łapie to nie rozumiem, bo chłopak ma tą samą sieć i jemu ten internet działa szybciej.
mrosi Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 5 minut temu, Neomi napisał: Ustawienia się zgadzają, ale że nigdy mi nie łapie to nie rozumiem, bo chłopak ma tą samą sieć i jemu ten internet działa szybciej. Spójrz na tytuł swojego wątku, a potem zastanów się nad tym, czy aby na pewno w dobrym miejscu go założyłeś... W międzyczasie ja przeniosę temat w bardziej odpowiednie miejsce.
mgcompany Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 A karta SIM obsługuje LTE? Możesz zainstalować też MTK Engineering Mode i tam w "Network Selecting" wybrać samo 4G, żeby sprawdzić czy działa.
Neomi Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Opublikowano 11 Lutego 2016 Ok. Już wszystko jest. Dziękuje za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi