Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
22 minuty temu, chinczyk12 napisał:

Telefon kupiony dzisiaj nie wiem czemu nie chce łączyć w 4G,Za to łączy w H+ ale jest maks 0,66 kb.A mam abonament w Play'u z 4G. 

Po pierwsze czy karta zarejestrowała się u XIAOMI? Jeśli po włączeniu telefonu, lub zmianie karty służacej do połączeń z internetem jest komunikat że nie można aktywować karty to należy zmienić język na ENG i ponowić próbę. Po zarejestrowaniu karty można wrócić do języka polskiego i wszystko będzie działać. Dodatkowo sprawdź jak masz ustawione punkty dostępowe, ktoś już tutaj opisywał takie problemy, a wystarczyło tylko zmienić konfigurację na poprawna i poszło jak z bicza trzasnął. Dodatkowe pytanie, czy Play uruchomił ci tę usługę na tej karcie?

No i na koniec standardowe pytanie - jakie MIUI posiadasz?

Opublikowano (edytowane)

Mam  MIUI 7,apn P4 internet i karta zarejestrowała się w telefonie ale nie wyświetliła się aplikacja play'a a,generalnie jestem zielony w tych tematach

i mam strasznie duże spadki prędkości w H+ a w 3G w ogóle się nie wyświetla 

Edytowane przez chinczyk12
Opublikowano
1 minutę temu, chinczyk12 napisał:

Nadal jak łącze z 4G to po chwili przełącza na 3G

Ale w ogóle jest taki moment że masz połączenie 4G?

Opublikowano

Masz zasieg 4g? Wyglada na to ze nie. Sciagnij network signal info i sprobuj podejrzec przy jakim poziomie sygnalu 4g przerzuca Cie na 3g. Tam jest opcja w tej apce na reset polączenia z siecią

Wyslane z G7 przez Tapatalk

Opublikowano

Temat Zamknięty Widocznie nie mam zasięgu,jak byłem w łodzi to wszystko działało w miejscowości tez jest zasięg ale nie przy moim domu Dzięki za odpowiedzi 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...