oldak123 Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Witam, posiadam Xiomi redmi note 2 ostanio normalnie telefon użytkowałem wszystko dobrze chodziło, telefon się rozładowywał to podłączyłem do ładowarki i używałem nadal ale musiałem odejść dalej to odłączyłem. Rozładował się to podłączyłem go jeszcze raz i już nic się nie działo, tak jakby nie łapał zasilania. Wejście raczej nie zepsute bo 5 minut wczesniej normalnie chodziło, nie jest wyrobione ani nic. Wyjmowałem baterie, podłączałem i nadal nic a u kolegi nawet sie włącza bez baterii wiec to raczej nie jest wina baterii. Jakieś sugestie co to moze byc
d3tr0 Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 gniazdko z uziemieniem czy bez ? poszło spięcie bo pewnie masz przejściówkę ? inna ładowarka inny kabel sprawdzałeś ?
oldak123 Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Opublikowano 9 Lutego 2016 gniazdko z uziemieniem, mam przejściówke do ładowarki sprawdzałem inne ładowarki nadal nic
ddr Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Podepnij do komputera i zostaw na 2 godziny. Jak nie ruszy to podłącz do komputera i zobacz czy menadżer urządzeń coś znalazł, jeżeli tak to jakie urządzenie.
oldak123 Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Opublikowano 9 Lutego 2016 Podłączam usb do kompa to nic nie rusza, nie wykrywa żadnego urządzenia
d3tr0 Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Próbowałeś pewnie wszystkich kombinacji np. Power i Vol - czy wejdzie w fastboot ?
oldak123 Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Opublikowano 9 Lutego 2016 power i vol- nic nie reaguje niestety ;/
ddr Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Odeślij do sprzedawcy na gwarancję. A jak nie to możesz do mnie wysłać bo nie wiem czy Acid się zajmuje takimi przypadkami, musiałbyś zapytać. Sprawdziłbym kolejno port, baterię i płytę główną.
Rekomendowane odpowiedzi