Krisgaj Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Moja historia jest przygnębiająca- po dwóch dniach radości z posiadania najfajniejszego multiurządzenia ( powiedzieć telefonu to za mało) z jakim miałem do czynienia,po udanym wgraniu dzięki Waszym wskazówkom świetnego polskiego Miui( chodził na nim pięknie przez 1 dzień),po drugim z kolei,całonocnym ładowaniu- mój Mi umarł- nie można go włączyć,nie ładuje się,nie można wprowadzić go w fastboot,oczywiście nie wykrywa go komputer po usb. Czy ktoś z Was kiedykolwiek słyszał o takim dramacie? Czy zostaje tylko odesłanie go do polskiej firmy,która mi go sprzedała? Pozdrawiam Krisgaj
solek Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Przygnębiająca historia. Ratujcie Wysłane z mojego MI NOTE Pro
Acid Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Przejdź do download mode: http://en.miui.com/thread-13321-1-1.html i wgraj miflash w tym trybie. Potem jeśli sam się nie uruchomi to naciśnij power przez 1 minutę by wyjść z tego trybu. Wysłano z Mi4c
Krisgaj Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Opublikowano 8 Lutego 2016 Niestety w telefonie nie reagują żadne przyciski- nie mogę go wprowadzić w żaden recovery mode itp.
adagdu Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Może coś z zasilaniem? Bateria padła np... Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Acid Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Niestety w telefonie nie reagują żadne przyciski- nie mogę go wprowadzić w żaden recovery mode itp. Ale umiesz czytać? Czy pisałem o recovery? Wysłano z Mi4c
Krisgaj Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Opublikowano 8 Lutego 2016 Dziękuję za próby pomocy! Czytam jako tako - dlatego w poprzednim poście napisałem że nie mogę uruchomić trybu recovery ITP.- przez itp rozumiejąc także tryb download. Powinieniem być bardziej precyzyjny- moja wina. Niestety żadna z obu metod wejścia w tryb download ( o trzeciej z wyciąganiem baterii nie mówię) nie przyniosła efektu- telefon na nic nie reaguje.
ialath Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 No i co to będzie teraz z tobią znaczy twoim fonem??
Krisgaj Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Opublikowano 9 Lutego 2016 Telefon oddałem do firmy,która mi go sprzedała- celowo wybrałem taką,którą mam w pobliżu,więc było to łatwe. Na razie firma zachowuje się profesjonalnie- obiecali wymianę telefonu na nowy- teraz czekam na jego sprowadzenie. Dam znać o wynikach "akcji". Pozdrawiam i dziękuję za porady. Krisgaj
Krisgaj Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Opublikowano 3 Marca 2016 Piszę tę wiadomość z mojego nowego Mi Note Pro- firma z Koła jednak stanęła na wysokości zadania i wymieniła popsuty egzemplarz na nowy. To wspaniałe urządzenie to przede wszystkim moje narzędzie pracy,ale też źródło ogromnej "gadżeciarskiej" frajdy! Następny telefon to też będzie Xiaomi!
Rekomendowane odpowiedzi