Skocz do zawartości

[NIEAKTUALNE] Sprzedam - szkła i etui Redmi Note 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nazwa przedmiotu:2 szkła na ekran oraz 2 etui

Opis: W związku ze stratą Redmi Note 2 i zmianą telefonu. sprzedaję 2 szkła hartowane różnych firm widoczne na zdjęciach oraz 2 etui także widoczne na zdjęciach opisywane przeze mnie w wątku o akcesoriach, szkła najchętniej sprzedam osobiście aby uniknąć ryzyka stłuczenia, mieszkam w Sieradzu ale często bywam w Łodzi

Etui silikonowe Nillkina i szkło Wozinski sprzedane

Cena:za 1 szkło - 10 zł, za 1 etui - 20 zł plus wysyłka

Aukcja allegro/olx:

Kontakt: na PW na forum lub [email protected]

Zdjęcia:

20160203_174205.jpg

20160203_174341.jpg

20160203_174213.jpg

20160203_174351.jpg

IMG_20151129_170736.jpg

Edytowane przez Gawronnek
Opublikowano (edytowane)

za jedno szkło, już poprawiłem w ofercie, tak to silikonowe Nillkina do niego jest jeszcze folia, praktycznie nie używane, twarde plecki Nillkina oraz takie pseudo skórkowe, ale bardzo dobrze wykonane też praktycznie nie używane, opisałem je dokładniej w wątku o etui,

ceny oczywiście do drobnej negocjacji, jak to bywa na giełdzie

Edytowane przez Gawronnek
Opublikowano (edytowane)

to w sumie bym się pisał na silikonowe plecki i szkło wozinsky lub które ty uważasz ze jest lepsze bo ja to słabo się znam

Mozę się kiedyś przydać. Orientacyjnie ile wynosi przesyłka?

Edytowane przez Rob83
Pobrawka nazawy
Opublikowano

Ja bym był zainteresowany ostatnim szkiełkiem z foto wozinsky , mógł bym do jutra zarezerwować . Zaraz lecę do pracy na nockę :( . Jutro w południe bym się odezwał i dobił targu . Z foto wynika że nie ma ono wycięcia chyba na aparat i to by mi bardzo pasowało . 

Opublikowano

przesyłka polecona 4-6 zł zależy od wagi, a szkła muszę dobrze zabezpieczyć, bo zarówno z Allego jak i Gearbest za pierwszym razem przyszły stłuczone, musiałem reklamować, co do szczegółów zapraszam na PW lub maila żeby nie podpaść Adminom

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...