Gawronnek Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) Nazwa przedmiotu:2 szkła na ekran oraz 2 etui Opis: W związku ze stratą Redmi Note 2 i zmianą telefonu. sprzedaję 2 szkła hartowane różnych firm widoczne na zdjęciach oraz 2 etui także widoczne na zdjęciach opisywane przeze mnie w wątku o akcesoriach, szkła najchętniej sprzedam osobiście aby uniknąć ryzyka stłuczenia, mieszkam w Sieradzu ale często bywam w Łodzi Etui silikonowe Nillkina i szkło Wozinski sprzedane Cena:za 1 szkło - 10 zł, za 1 etui - 20 zł plus wysyłka Aukcja allegro/olx: Kontakt: na PW na forum lub [email protected] Zdjęcia: Edytowane 4 Lutego 2016 przez Gawronnek
Rob83 Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 czy ta cena co podałeś to jest za sztukę czy za całość?.np szkło Etui to może silikonowe?.
Gawronnek Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) za jedno szkło, już poprawiłem w ofercie, tak to silikonowe Nillkina do niego jest jeszcze folia, praktycznie nie używane, twarde plecki Nillkina oraz takie pseudo skórkowe, ale bardzo dobrze wykonane też praktycznie nie używane, opisałem je dokładniej w wątku o etui, ceny oczywiście do drobnej negocjacji, jak to bywa na giełdzie Edytowane 3 Lutego 2016 przez Gawronnek
Rob83 Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) to w sumie bym się pisał na silikonowe plecki i szkło wozinsky lub które ty uważasz ze jest lepsze bo ja to słabo się znam Mozę się kiedyś przydać. Orientacyjnie ile wynosi przesyłka? Edytowane 3 Lutego 2016 przez Rob83 Pobrawka nazawy
Tao Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Ja bym był zainteresowany ostatnim szkiełkiem z foto wozinsky , mógł bym do jutra zarezerwować . Zaraz lecę do pracy na nockę . Jutro w południe bym się odezwał i dobił targu . Z foto wynika że nie ma ono wycięcia chyba na aparat i to by mi bardzo pasowało .
Gawronnek Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Opublikowano 3 Lutego 2016 przesyłka polecona 4-6 zł zależy od wagi, a szkła muszę dobrze zabezpieczyć, bo zarówno z Allego jak i Gearbest za pierwszym razem przyszły stłuczone, musiałem reklamować, co do szczegółów zapraszam na PW lub maila żeby nie podpaść Adminom
Elderbary Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Twój wątek nie spełnia regulaminu, który obowiązuje w dziale giełda. Masz 48h na poprawienie treści / tematu, w przeciwnym wypadku wątek zostanie usunięty.
Elderbary Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi