Piotr Kowalski Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) Witam serdecznie,myśle nad kupnem Mi Note 3-16.Mam dwa pytania do znawców tematu.Czy urządzenie naprawdę jest tak dobre muzycznie jak jest to reklamowane?Chodzi mi o dźwięk na słuchawkach.i jaki rom wybrać żeby wszystkie dodatki dźwiękowe były dostępne,dodam że nie wiem jak to sie wykonuje,bo nigdy tego nie wykonywałem.Pozdrawiam Piotr.Aha z kad najlepiej kupić Mi Not,a raczej od kogo.Widzialem dwa sklepy polskie,które pewnie znacie.I ceny maja rożne.Wiec może jakaś podpowiedz? Edytowane 2 Lutego 2016 przez Piotr Kowalski
ZduneX25 Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Houston11 Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Takich pytań było już ze sto jak nie więcej - w tym jedno moje... używanie wyszukiwarki na forum naprawdę nie boli... Lista polecanych sklepów i opinie o sprzedawcach allegro też są zebrane do jednego wątku więc wystarczy go przeczytać.
Rekomendowane odpowiedzi