Dany Gee Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Cześć, szukam najprostszego sposobu na dodawanie własnych ikon do MIUI7. Jak wiemy, niektóre ikony domyślne pewnych aplikacji są brzydkie lub w niskiej rozdzielczości, więc podmiana ich dodaje spójności wizualnej pulpitowi. Do tej pory, przed każdą aktualizacją otwierałem plik ROMu i zwyczajnie dodawałem swoje ikony do folderu system\media\theme\miui_mod_icons. Niestety po przejściu na Andka 6.0 tak przygotowany ROM nie daje się zainstalować - wyrzuca błąd o niepoprawnym podpisie "update.zip". Jaki jest najprostszy sposób, by dodać własne ikony? Czy można stworzyć motyw podmieniający tylko ikony i czy wogóle można dodawać swoje motywy w MIUI7 z pamięci wewnętrznej? Będę wdzięczny za pomoc. Pozder!
ZduneX25 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Jak zrobisz sobie roota to napisz do mnie PM.
Afrodyta4 Opublikowano 13 Lutego 2017 Opublikowano 13 Lutego 2017 @Dany Gee to jest najprostszy sposób odsyłam do poradnika
Rekomendowane odpowiedzi