Bisztov Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Witam. Chciałem kumplowi przesłać plik przez bt, był to plik typu torrent i wyskoczyła informacja, błąd przesyłania nie można przesłać tego typu pliku. Wcześniej na innym telefonie było można posłać wszystko. Czy tu są jakieś ograniczenia? Możecie polecić ewentualnie jakiś sprawdzony program do przesyłania każdego rodzaju plików? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Na miui możesz wysłać wszystko, ale jak druga strona ma stockowy system to za chiny nie odbierze i to Tobie tak pokaże.
Bisztov Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2016 Posyłałem z mojego cuda na Xperie. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 I prawie pewne, że rom sony blokuje przesył, spakuj w zip i spróbuj ponownie jak pójdzie to wina drugiej strony.
Bisztov Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2016 Posłałem mp3 i to poszło bez problemu tylko niestety jak już wspominałem inne pliki typu torrent to nie bardzo :/ Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi