Navarro Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 1. Wkurza mnie ostatnio ciągłe przestawianie się klawiatury SwiftKey na Google'ową (pomimo wybrania w opcjach). 2. Jeśli jestem na facebooku, czy stronie i klikam linka do jakiejś aplikacji, to przenosi mnie do chińskiego App Store, a tam tych apek zwyczajnie nie ma. Jak przestawić to na Sklep Play?
wujek22 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Ja używam swype i też mi co jakiś czas zmienia na tą od Google Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
Navarro Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2016 41 minut temu, wujek22 napisał: Ja używam swype i też mi co jakiś czas zmienia na tą od Google Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka No ale po ostatniej aktualizacji to już przesadnie często.
leonov Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Może napiszecie jakie macie ROM'y ?
karsto1982 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Koledzy a czesto "ubjacie" programy, czesto czyscicie pamiec?? u mnie wystarczylo zablokowac swiftkey (zalozyc na nia kludeczke) i juz sie nie resetuje.Caly czas mam klawiature taka jaka chce...Juz o tym pisalem na farum.
krzycz Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 dokładnie, co to za ROMy? Ja przeszedłem przez stabilne, przez devy, na MIUI PL skończywszy i ani razu nie zmieniła mi się klawa na Google, cały czas mam Swifta
Cichq Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Albo wystarczy wyłączenie klawiatury Google/Xperii w aplikacjach i nic się nie zmieni. Nie trzeba wtedy nawet kłódek. Co do chińskiego sklepu, to wystarczy wgrać ogarnięty system.
Navarro Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2016 Dnia 28.01.2016o07:13, wujek22 napisał: Mam system oryginalny, aktualizacje MIUI, nic ostatnio nie grzebałem. Przedtem nie wywalało mi klawiatury tak czesto. Jednak ten chiński App Store najchętniej bym skasował, bo linki działają tylko z Google Play. Cleanera stosuje dość często. Sorry, coś się pochrzaniło z wstawianiem komenta. Spróbowałem włączyć Swiftkeya i inne w autostarcie, bo wszystkie były wyłączone. Rom 7.1.7.0, a przestawienie klawiatury w ustawieniach nic nie daje.
Navarro Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2016 Ok, z klawiaturą załatwione. Trzeba było w ustawieniach/installed apps/ odinstalować aktualizacje, a potem /disable app/ i jak na razie mam cały czas SwiftKeya. Do bezużytecznego App Stora natomiast trzeba się przyzwyczaić
mrosi Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi