Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój Mi Note ma strasznie słaby zasięg jeśli chodzi o wifi. Czy wasze model też tak mają ? Router tp-link 3m od Note a telefon ledwo 2 kreski. Podobnie się dzieje z sieci firmową w pracy.

Sprawdzałem na różnych romach, w tej chwili jestem na mi polska. Robiłem hard resety i inne sprawy z softami. Wszędzie to samo. Ściągałem tylną klapkę ale nie wiele tam widać.

Do Xiaomi są jakieś firmware do radio lub podobne rzeczy ? Bardzo lobie ten telefon ale brak wifi to porażka...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam tak samo, wczoraj kupiłem mi note i w pokoju gdzie laptop ma ok 70% telefon ma ok 30. Speed test pokazuje ok 3mb a powinno być ok 40, internet chodzi mozolnie. Próbowałem robić resety i nic nie pomaga, proszę o pomoc. 

Opublikowano

Bardzo dziwna sprawa...Moj mi note radzi sobie lepiej z wifi niz moja karta sieciowa na pcie w pc ;).

Te mi note kupiliscie z pewnych zrodel 100% nowki ? Czy sa to rebulished z ali albo jakies inne z dhgate ? 

Opublikowano

Kupiłem używany, natomiast mam fakturę że był brany ze sklepu i jest oryginalny.To co jeszcze zauważyłem to to, że po wyłączeniu i włączeniu Wi-Fi trzeba ręcznie wskazać sieć i się połączyć.

Opublikowano (edytowane)

Kurcze trudna sprawa nigdy nie mialem takiego problemu wiec trudno co kolwiek napisac...Gdybym ja mial taki problem to bym hmm no moze nie jest ro za bardzo inteligetna wypowiedz ale wgralbym mu wszystko na nowo przez fastboota albo przez miflash z opcja flash all aby wykluczyc kwestie systemowa.Jezeli to nic nie da to moim zdaniem problem techniczny , tylko jaki...

Edytowane przez SebastianWijatyk
  • Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...