sajdor Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Witajcie Jako iż moim hobby jest ogólnie Retrogranie i retrozbieractwo, lubie czasami pograć na moim RMN2 w emulatory gameboya, nesa itp. Niestety ekran dotykowy sprawuje się bardzo źle w poruszaniu się w praktycznie każdej grze ... (fizyczne przyciski 4eva!) Poszukuje jakiegoś malutkiego gamepada ze wszystkimi przyciskami jak w DualShock 3, żeby dało się jakoś przyczepić do telefonu i miotać nim bez zmartwień ;P Pewnie są na Aliexpress ale pierwszy raz na tej stronie jestem i ciężko mi ogarnąć ;/ Dziękuje za pomoc i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sajdor Posted January 23, 2016 Author Share Posted January 23, 2016 coś słyszałem o ipega aczkolwiek znalazłem takie małe fajne cuś, przez które zmieniłem swe zdanie o 180' do emulatorów nes/snes/gb/cave story jak znalazł teraz tylko dobrych emulatorów poszukać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitor Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 A może pad DualShock 3 + uchwyt do tego pada. Ja mam taki zestaw i mi się dobrze sprawuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ehisedi Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Ja korzystam z pada firmy ipega. Na emulatorze do psx działa dobrze. Nie ma opóźnień w działaniu. Jedynym problemem jest sam pad, którego przyciski mogłyby być wykonane lepiej. Na plus jest chwytak, w którym RN2 się spokojnie zmieści. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antek Szprycha Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Ja mam takie coś, bez uchwytu. Wysłane z mojego Redmi Note 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczuru Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 (edited) Dnia 22.01.2016o00:20, pitor napisał: A może pad DualShock 3 + uchwyt do tego pada. Ja mam taki zestaw i mi się dobrze sprawuje. Uchwyt? Edited March 28, 2016 by szczuru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ehisedi Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Uchwyt? Uchwyt znajdziesz na allegro Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macciek30 Posted June 24, 2016 Share Posted June 24, 2016 Używam pada od Xiaomi i nie ma z nim najmniejszych problemów, ale nie znalazłem do niego uchwytu. Ma rowki na jakieś akcesorium i myślę, że właśnie na uchwyt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanPeople Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Witam mam znajomego który skarży się na to że ma problemy z padami!). 1.Też tak macie? 2.Czy działają wam pady pod otg? 3.Czy ktoś testował jakieś pady? 4.Root do dualshocka ps3 na razie odpada bo nie umie. 5.Mam zamiar kupić StealSeries Controler lub Terios S3. Prosze o odzew i wasze spostrzeżenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koczak Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 U mnie otg działa pięknie. Używam bezprzewodowego pada logitech za pośrednictwem KabelkA otg Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts