astro Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Witam Wszystkich, jest to mój pierwszy post, przewertowałem forum, ale nie znalazłem pewnych konkretnych informacji, więc chcialbym się upewnić. Szukam odpowiedniego romu dla Redmi 2, które zakupiłem w oryginalnym sklepie internetowym Xiaomi w Chinach, kilka dni temu, jest to wersja: Model number: HM 2LTE-CU Android version: 4.4.4 MIUI version: 6.6.4 (KHJCNCF) stable Jeśli dobrze szukam, to nie ma wersji MIUIPolska opartej na MIUI nowszym niż ta którą posiada mój telefon (MIUI version: 6.6.4 (KHJCNCF) stable), czy to się zgadza, dobrze patrzę na wersje dostępne do pobrania? Widzę natomiast że w Xiaomi.eu są wersje wyższe niż 6.6.4.
Nezumi Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 https://miuipolska.pl/download/ Najnowsze (z piątku) wersje MIUIPolska bazujące na dev china. Ty masz stable od Xiaomi, to ma całkiem inną numeracje. Patrzysz na numer urządzenia na pudle i taki romik ściągasz sobie z MIUIPolska, o ile chcesz.
ahr Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Słabo widocznie szukałeś. Numeracja chińskich romów ma się nijak do numeracji miuipolska czy eu. Sprawdź dokładne oznaczenie modelu i obsługiwanych częstotliwości. Wielce prawdopodobne, że masz bardzo oryginalny chiński telefon obsługujący chińskie sieci i u nas nie wszystko będzie działać. Wysłane z mojego 2014813 przy użyciu Tapatalka
astro Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2016 Dzięki za pomoc, więc w moim przypadku ten numer urządzenia to 2014811, zgadza się? Załączam zdjęcie dla innych, którzy mogą rownież tego szukać. Numer urządzenia w moim przypadku, jest napisany bardzo drobną czcionką na dużej brązowej najklejce z tyłu pudełka, z wieloma informacjami po Chińsku, więc łatwo go przeoczyć.
Nezumi Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Większość ludzi, która kupowała Redmi 2, wie o tych numerach , ale tak, masz 811 i taki rom instalujesz.
Rekomendowane odpowiedzi