Skocz do zawartości

[BOOTLOADER] Odblokowywanie rangi diamond na forum MIUI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 hours ago, kacperzasty said:

zanim upłynie 10 dni roboczych od otrzymania odpowiedzi o akceptacji włączcie sobie GPS i zlokalizujcie swój telefon na stronie www.i.mi.com

W jakim celu?

Opublikowano

Możliwe, że odświeżenie lokalizacji pomaga. Ja dzisiaj to zrobiłem w ciągu dnia, a przed chwilą przyszło pozwolenie na unlock.

Ale lokalizacja nie musiała być decydującą, bo jak widać minęło 10 dni od wysłania zgłoszenia, do otrzymania pozwolenia.6f8594b74966474c7cca9248e8ee8fc2.jpg

MI4W+sMIUI5.11.5+MiBand+Tapatalk+SwiftKey

Opublikowano

Ja czekałem 8 dni i przed godziną dostałem sms z przyjęciem, status na forum niski bo mam tylko coś około 80pkt

Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

No to można potwierdzić, że ranga Diamond, nie ma żadnego znaczenia. Bo ja jak we wcześniejszych postach napisałem, wszystkie wymogi 100% spełnione....

Może na samym początku Diamond pomagał w przyznaniu pozwolenia, ale jak widać obecnie, nie jest to potrzebne .

Opublikowano
2 minuty temu, kulig007 napisał:

No to można potwierdzić, że ranga Diamond, nie ma żadnego znaczenia. Bo ja jak we wcześniejszych postach napisałem, wszystkie wymogi 100% spełnione....

Może na samym początku Diamond pomagał w przyznaniu pozwolenia, ale jak widać obecnie, nie jest to potrzebne .

Potwierdzam, ani jednego postu, ranga żadna a pozwolenie przyznane po 10 dniach 

Opublikowano

I wydaje mi się że zmiana lokalizacji nic nie zmienia ja lokalizacji od roku nie zmieniłem ani nic w ostatnim czasie nie robiłem, pewnie dużo zależy od tego co się im napisze, ja napisałem ze czekam na redmi 3 i chce tam wgrać miuipolska.pl

Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
10 godzin temu, kulig007 napisał:

Możliwe, że odświeżenie lokalizacji pomaga. Ja dzisiaj to zrobiłem w ciągu dnia, a przed chwilą przyszło pozwolenie na unlock.

Lokalizacja jest bez znaczenia. Ja wysłałem zgłoszenie mając CM na Mi3 i dostałem zgodę na odblokowanie po 9 dniach. Teraz tylko sobie muszę do tej zgody dokupić telefon z zablokowanym bootloaderem ;-)

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Poklikałem trochę po postach kolegów, dodałem kilku do znajomych :)

Prośba o podbicie mojego tematu (starałem się stworzyć coś użytecznego): http://en.miui.com/thread-233471-1-1.html

Z innej beczki... jak to jest? Zgoda na odblokowanie wydawana jest dla konta (użytkownika) i to jest jedna próba zdjęcia blokady na jednym urządzeniu? Bo przy wypełnianiu wniosku nie wskazuje się konkretnego posiadanego urządzenia.

Edytowane przez corell
Opublikowano

Dostałem dzisiaj zgodę i chyba to nabijanie nie ma sensu. Mam Senior membera na forum plus kilka godzin on-line i weszło bez problemu. Wystarczy tylko napisać dobre uzasadnienie i powód żeby dali zgodę. Trzeba ich ładnie poprosić i będzie git ;)c912a39d160ecd063f7bd9424868f7d6.jpg

Swypnięte z Redmi Note 4G :)

Opublikowano

Wysłałem 12.02 prośbę o odblokowanie napisałem, że chce zainstalować Miui pl i tylko to, nic na forum nie pisałem. Sms o odblokowaniu dostałem 24.

Wysłane z mojego Redmi Note 3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Witam, poklikałem i klikam dalej w wasze tematy.
Poproszę również o odpowiedzi w moim temacie :)

PS: Jak zrobić ankietę?

>>>>KLIK<<<<

Edytowane przez dudusik
Opublikowano (edytowane)

Link do cudu  http://en.miui.com/thread-241226-1-1.html.

Wszystkim biorącym udział w zabawie bardzo dziękuję. Przy okazji, ranga diamond nie daje wyjątkowych uprawnień przy weryfikacji zlecenia. Ale przyznam, że to nie był zmarnowany czas, poznałem fajnych ludków  z innych stron świata i nieocenione możliwości translatora google. Okazuje się, że nie tylko my słabo rozmawiamy i piszemy po angielsku. Najważniejsze jednak to CHCIEĆ się dogadać.

Pozdrawiam wszystkich i zapraszam do dalszej zabawy.

Edytowane przez johny303
Opublikowano

Z tego co zauważyłem to najszybszym możliwym sposobem by szybko nabić punkty to wejść na podforum India i tam brać udział w każdej ankiecie - tam najwięcej jest tego :-)

Opublikowano

Lepiej chyba grzecznie i nieszablonowo napisać uzasadnienie prośby, niż nabijać rangę. Sam nie napisałem chyba ani jednego posta (bo szczerze mówiąc składając podanie nawet nie wiedziałem, że to może pomóc) a po kilkunastu dniach dostałem SMSa, że aplikacja została rozpatrzona pozytywnie. ;)

Albo po prostu miałem szczęście. :v

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...