Mazurak7 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Który z custom romów jest na dzień dzisiejszy jest najlepszy? tj. działa wszystko, możliwość zainstalowania Xposed, nagrywanie w 60fpsach bez ściemnionego obrazu, nieprzyciemniający się obraz w Snapchat, wibracje i wszystko co jest potrzebne do codziennego użytkowania. Najbardziej zależy mi na aparacie i na Xposed. Wiem że któryś AOSP, lub CM jest praktycznie bez bugów, ale tyle tych wersji jest, że nie wiem którą wybrać, dlatego wolę się zapytać. Myślę, że podobnego wątku nie było, a jeśli był, to proszę podesłanie i ewentualne usunięcie wątku
gwalberg Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Jestem na CM 1.8 od Daniela jak dla mnie jest okey, świetna jakoś filmów, żadnych większych błędów nie widzę. Xposed działa, jednak jest problem z gravitybox, troche się nie spisuje. Bateria trzyma przyzwoicie, trzeba trochę powyłączać apk w prywatności lub w aplikacjach, sporo jest ich dodanych do autostartu. Edytowane 19 Stycznia 2016 przez gwalberg
Mazurak7 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2016 1 godzinę temu, gwalberg napisał: Jestem na CM 1.8 od Daniela jak dla mnie jest okey, świetna jakoś filmów, żadnych większych błędów nie widzę. Xposed działa, jednak jest problem z gravitybox, troche się nie spisuje. Bateria trzyma przyzwoicie, trzeba trochę powyłączać apk w prywatności lub w aplikacjach, sporo jest ich dodanych do autostartu. Dzięki. Ktoś jeszcze się wypowie na temat jakiegoś?
Gabriel172 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Od kiedy używa się GB na CM? Wysłane z mojego Desire 610 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi