Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Który z custom romów jest na dzień dzisiejszy jest najlepszy? tj. działa wszystko, możliwość zainstalowania Xposed, nagrywanie w 60fpsach bez ściemnionego obrazu, nieprzyciemniający się obraz w Snapchat, wibracje i wszystko co jest potrzebne do codziennego użytkowania. Najbardziej zależy mi na aparacie i na Xposed. Wiem że któryś AOSP, lub CM jest praktycznie bez bugów, ale tyle tych wersji jest, że nie wiem którą wybrać, dlatego wolę się zapytać. Myślę, że podobnego wątku nie było, a jeśli był, to proszę podesłanie i ewentualne usunięcie wątku

Opublikowano (edytowane)

Jestem na CM 1.8 od Daniela jak dla mnie jest okey, świetna jakoś filmów, żadnych większych błędów nie widzę. Xposed działa, jednak jest problem z gravitybox, troche się nie spisuje. Bateria trzyma przyzwoicie, trzeba trochę powyłączać apk w prywatności lub w aplikacjach, sporo jest ich dodanych do autostartu.

Edytowane przez gwalberg
Opublikowano
1 godzinę temu, gwalberg napisał:

Jestem na CM 1.8 od Daniela jak dla mnie jest okey, świetna jakoś filmów, żadnych większych błędów nie widzę. Xposed działa, jednak jest problem z gravitybox, troche się nie spisuje. Bateria trzyma przyzwoicie, trzeba trochę powyłączać apk w prywatności lub w aplikacjach, sporo jest ich dodanych do autostartu.

Dzięki. Ktoś jeszcze się wypowie na temat jakiegoś?

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...