kkkkk123 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Witam Sprawa wygląda następująco, niedawno przez przypadek został przerwany proces "szyfrowania telefonu" po którym smartphone całkowicie ogłupiał. Nie wyświetlał ekranów głównych, jedyną rzeczą jak można było wykonać było opuszczenie belki powiadomień... Więc postanowiłem wgrać nowy soft, co się okazało teraz telefon włącza się na chwile(tylko czarny ekran i logo miui) a następnie samoczynnie wyłącza i tak w kółko... I tutaj pytanie, jakieś porady? Da radę coś jeszcze z tym zrobić? Z góry dzięki.
galakty Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 10 minut temu, Lamcza napisał: najpierw udaj sie do instrukcji instalacji kiiedy juz przeczytasz i ogarniesz wykonaj polecenia jesli to nie pomoze to udaj sie do dzialu z instrukcjami mi flash powtórz czynności jesli to nie pomoze to usiądź w koncie i placz : ( Na koncie bankowym to ciężko mu będzie usiąść. Lepiej w kącie. Jak wgrałeś nowy soft? MiFlash? Wipe all zrobiłeś? Masz TWRP? 1
galakty Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 1 minutę temu, Lamcza napisał: @galakty ale po co mu zadajesz tyle pytan skoro koniec koncow tak skonczy uczac sie mi flasha albo instalacji Gdyby czytali instrukcje to bym nie pytał za wczasu Dopiero jak zarzucisz kilkoma nazwami, o których nie miał w życiu pojęcia może się weźmie i zobaczy
Rekomendowane odpowiedzi