Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja w ogóle nie mogę zainstalować NC+Go na Xiaomi Mi Max. Mam MIUI 8.1 Global, Stable. W Sklepie Play w ogóle nie znajduje NC+Go, a jak wchodzę do sklepu przez www i próbuję zainstalować to wyskakuje mi komunikat "Twoje urządzenie nie jest zgodne z tą wersją". Co robić ? Jak żyć ?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Komu działa NC+Go poprawnie na andku 7?

Nie wiem czemu ale na Moim Nowym Mi5s Plus w Google Play wyslaluje informacja że Aplikacja niezgodna z Twoim Temefonem... Siedzę na Andku 6.

Edytowane przez Warson
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam,

Tydzień temu zakupiłem Xiaomi Redmi 4A. Wszystkie aplikacje których używam działają cym unależy oprócz nc+go. Po włączeniu obojętnie jakiego kanału wyskakuje komunikat "błąd danych -142"

Mam wersję MIUI Global 8.5 Stabilna 8.5.1.0.

Ma ktoś jakąś radę?

Nadmienię, że jeszcze nigdy nie miałem styczności z xiaomi.

Pozdrawiam

bartonix

Opublikowano

Od jakiegoś czasu po aktualizacji oprogramowania w telefonie nie mogę odtwarzać filmów w aplikacjach nc+ go, PLAY NOW, itp. - wyświetla się komunikat "błąd danych (-142)". Zgłaszałem problem w nc+ mówią, że to wina nowego softu. Wersja MIUI 8.2.I Stabilna, 8.2.10.10 (MAMMI), android 6.0.1 MMB29M. Zna ktoś rozwiązanie?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 23.07.2017 o 19:47, slavkoTM napisał:

Nie mam problemu na stable 8.5.1.0.

No niestety ale posiadam właśnie tą wersję i mam ten sam problem. Błąd danych -142 i nic nie można otworzyć w aplikacji nc+ go.

Opublikowano

Nie wiem co zrobić, kiedyś miałem jakiś problem (nie pamiętam nr błędu) i po jakimś czasie samo zaczęło działać, ale to było na 6.5.22 chyba.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Mam ten sam problem jak Staszek11 , a pomoc techniczna NC+go nie wie jak to naprawić. Liczę na pomoc forumowiczów.

Niestety pomoc techniczna z nc+ ci nie pomoże, wina leży po stronie software Xiaomi.

Wysłane z mojego HM NOTE 1S przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Bzdura. Też mam software Xiaomi i u mnie NC+GO działa bez problemów.

Niestety Xiaomi ma to do siebie że na niektórych nc +go działa a na innych nie.

Wysłane z mojego HM NOTE 1S przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

To raczej NC+GO ma to do siebie, że na jednym urządzeniu działa a na innym nie. Wcześniej miałem Galaxy Note i mi nie działało.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Miałem ten sam problem nowy Xiaomi Redmi 4x i wyskakiwał ten błąd -142. Pomogło przywrócenie ustawień fabrycznych telefonu, jak na razie nc + go chodzi w porządku ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam serdecznie....jak odpalić kanały tv. w aplikacji NC=Go ?  Przy próbie uruchomienia jakiegokolwiek kanału wyskakuje mi komunikat "błąd danych (142) "

Proszę o pomoc.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...