DanteGamer Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Cześć wszystkim. Nie jest to dobry dział, ale najbliżej określa moje pytanie, mianowicie szukam konkretnej opcji w ustawieniach. Zawsze na początku korzystania z telefonu wertuję wszystkie aplikacje i opcje. W czasie tego procesu na pewno natknąłem się na opcję co ile ma być odświeżane aplikacje i ustawiłem bodajże co godzinę w celu zaoszczędzenia transferu. Zmieniłem jednak zdanie, bo zbyt często otrzymuję ważne informacje z dużym opóźnieniem. Jednak nie mogłem tej opcji nigdzie znaleźć, tak samo jak tematu w internecie, jak to zrobić. Z góry dzięki za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Nigdy nie było takiej opcji. Wysłano z Mi4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanteGamer Posted January 13, 2016 Author Share Posted January 13, 2016 (edited) Znalazłem tę opcję, ale dotyczy ona tylko systemowej aplikacji poczty... Przy okazji, była też opcja z jakiej sieci mają korzystać dane aplikacje, 3g czy Wi-Fi, ale tej opcji teraz też nie mogę znaleźć :/ Edited January 13, 2016 by DanteGamer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts