Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym nieco powiększyć głośność w moim sprzęciku. Zainstalowałem Viper FX ale niesiety nie zdaje to egzaminu. Oczywiście dostęp do roota jest, boblioteki zainstalowane, fon zrestartowany i żadnej zmiany nie widać a raczej słychać. Jakieś inne propozycje? Na poprzednim sprzęcie tj. Galaxy S3 miałem Boeffla i aplikacje tym zarządzającą. Czy tu da się też zrobić podobne czary-mary? 

Opublikowano (edytowane)

na Redmi Note 2 masz dwie opcje albo instalujesz SElinux Changer z dostępem do root i za każdym razem jak chcesz użyć Viper'a klikasz permisive

albo robisz tak jak JestemMoretm opracował 

Edytowane przez Marcin.M
Opublikowano

Głośność w viperze? To nie tędy droga.

Mobileuncle tools/root/kod z dialera  *#*#3646633#*#* i Hardware Testing/audio/

Ustaw według tego tutka, tylko jeśli chodzi wartości Value to nie wybieraj wartości tylko ustaw je ręcznie. Nie ustawiaj żadnych wartości na maxa, max vol mam na 155 

Podkręcałem dzwiek tylko na słuchawki. Następnie zrestartuj telefon.

http://telchina.pl/poradnik-jak-zwiekszyc-glosnosc-gdy-jest-zbyt-cicho-t8402.html

Następnie zainstaluj vipera, drugim sposobem, jak będziesz mieć problem to zgłoś się do autora moda lub do mnie.

Opublikowano
Jeśli zastosujesz pierwszy sposób to polecam ustawienie Selinuxa do autostartu, to po restarcie nie będziesz musiał zmieniać non stop

Nie sądziłem ale faktycznie działa.

XRN2 by Tapatalk

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...