Jukeman Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 (edytowane) Wersja MIUI: 6.1.7 Posiadany smartfon: Redmi Note 2 Prime Jakim użytkownikiem jesteś? Początkujący Opis znalezionego błęduPo zmianie języka na english automatycznie chce połączyć się z siecią China Telecom i nie może znaleźć polskiej sieci (korzystam z Virign Mobile) Edytowane 12 Stycznia 2016 przez Jukeman
Acid Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 To tylko napis. Telefon powinien normalnie połączyć się z każda siecią, a to że pokazuje China Telecom to trudno. Korzystaj z polskiego języka. Wysłano z Mi4c
Jukeman Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) Właśnie sprawdziłem ponownie i fakt łączy się z siecią. Pisałem dlatego, że pierwszy raz po zmianie języka mój telefon nie mógł jej znaleźć. Widocznie zbieg okoliczności. Dodam tylko, iż po zmianie języka zmienia się też automatycznie klawiatura z google na xperia. Może tak ma być. Edytowane 13 Stycznia 2016 przez Jukeman
Rekomendowane odpowiedzi