texior 0 Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Witam, właśnie próbowałem zainstalowac najnowszą aktualizację do telfonu xiaomi redimi 1s WCDMA ściągnałem ją wrzuciłem na telefon wszedłem w aktualizację, odpal z pliku. i Zaczeła się aktualizacja na 98% wystąpił błąd i utknąłem w recovery nic nie idzie. Nie moge podłączyć się do telefonu żeby spróbowac wgrać inną aktualizację. Klikam reboot i back to system to sie restuje i wchodzi do systemu, czyściłem datę, cache, wrzuciłem na kartę pamięci aktualizację nazywając udpate.zip ale też nie idzie najwidoczniej musi byc na telefonie z którym nie mogę sie połączyć. Pomocy ! : ) Link to post Share on other sites
texior 0 Posted January 12, 2016 Author Report Share Posted January 12, 2016 (edited) Problem rozwiązany. Edited January 12, 2016 by texior Link to post Share on other sites
ZduneX25 777 Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to post Share on other sites
Recommended Posts