Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tak, stało się, dodali język pl, aroma jest z angielskim.

Tu jest changelog i download z MEGA http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/angels-demons-v4-0-base-miui-7-0-12-t3267202/page7

Mnóstwo bajerów i długo na baterii.

Dodano funkcję zmiany DPI ze skalowaniem widgetów, są widgety pogodowe ACIDa :)

Nie działa Xposed.

Edytowane przez KANAR
Opublikowano

Jak narazie żadnych bugów ani problemów, bateria lepiej trzyma ale więcej po południu powiem. 1,5h na wyświetlaczu i zeszło 20%, WiFi non-stop, fb, yt, messenger

Na noc go nie będę ładował, ciekawe ile po szkole mi zostanie ;)

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
4 godziny temu, Lamcza napisał:

6 sot jest na wersji v4 stable  tak przynajmniej reklamuja a najnowsza opiera sie o wersje dev miui polska i tu moje pytanie dziala xposed bo z tego co pamietam na dev nie dzialal ?

nie działa Xposed, 2 godziny kombinacji, kolejności instalacji i wipe'ów i cały czas boot loop.

Bateria trzyma wyraźnie lepiej, jest dodany program do kalibracji żeby wyświetlał realne dane,

Działają aktualizacje  OTA, telefon działa szybciej, nie ma problemów z wifi i danymi,

Adaway dodany do systemu nie wykrywany jako wirus, rasowo wklejony Viper. konfiguracja kernela i GPS praktycznie nie skacze no i jest w pełnio konfigurowalny.

Polecam.

Opublikowano
8 minut temu, Lamcza napisał:

lol gdzie :P sciagnalem sobie na potem v4 stable i v5 na dev ale nie widzialem v5 na stable 

A nie, sorrki.. Na tym xda piszą takim angielskim, że zrozumiałem jakby wypuścili v5 a potem v5 na DEV.. Ściągnąłem plik a tam faktycznie wersja DEV.

Opublikowano

Witam panowie czy opłaca się przechodzić z 5.12.31 na ten Rom? Powiem szczerze że już mam mętlik w głowie z tymi romami? Czy może mi ktoś wytłumaczyć czym on się różni od miui polska. Bo tam z każdym nowym romem coraz gorzej. A jak w tym chodzi aparat? To znaczy jak wychodzą zdjęcia? Czy jest j. polski? 

Opublikowano (edytowane)
Dnia 11.01.2016o18:51, mara44 napisał:

Witam panowie czy opłaca się przechodzić z 5.12.31 na ten Rom? Powiem szczerze że już mam mętlik w głowie z tymi romami? Czy może mi ktoś wytłumaczyć czym on się różni od miui polska. Bo tam z każdym nowym romem coraz gorzej. A jak w tym chodzi aparat? To znaczy jak wychodzą zdjęcia? Czy jest j. polski? 

Tego nie testowałem ( na Delirium Project chwile ) - ale to MODOWANY system z MIUI POLSKA ma niewiele wspólnego :) ps. zejdz z DEV na STABLE V 7.0.6.0 --- albo kombinuj -- ala te MOD-owane systemy ;)

Edytowane przez zonee
Opublikowano
5 minut temu, Lamcza napisał:

nie wiem co oni tam namodzili poza wkejeniem apek xd i to jeszcze apek ktore potem musisz dokupic w wersji premium :P np ten ich gps fix jest z google play xD itp. sprawdzilem rom v4 instalacja jest po hiszpansku ale ogolnie potem w systemie mozna wybrac angielski xD na temat rom sie nie wypowiem bo kiczowato to wszytko wygladalo :x

Więc czekaj na MOD-owany jak ja ale pewny :) albo testuj dla nas :P JA CZEKAM ----czysty AOPS nie był zły ale jak pisałem -- milion apek do dogrania i suma summarum wyszło mi na jedno z zasobami tel. w stosunku do MIUI :) ale testowałem wersje wczesne :) może tu się poprawiło :) Po piątku jak stracę znów cierpliwość do DEV może po testuję  :) ale sam wszystkiego nie sprawdzę :) potrzeba nowych -- z TWRP to nic strasznego ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ktoś z Was użytkując ten rom napotkał na problem z połączeniami? Miałem przynajmniej kilka razy taką sytuację, że po zestawieniu połączenia i kilku sekundach rozmowy mój rozmówca zaczynał intensywnie mówić "halo, halo" i rozłączał się, twierdząc po ponownym połączeniu, że przestał mnie słyszeć. Nie rozmawiam dużo (kilka połączeń dziennie), więc nie wiem na ile jest to regularny problem a na ile przypadek?

Sam ROM ogólnie jest całkiem sympatyczny, ale nie udało mi się nigdy osiągnąć jakiś legendarnych SOT. Ot, może ciut lepiej niż na innych wersjach...

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...