rambobambo Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Siemanko Dziś dojechały do mnie słuchawki Piston V3. Chciałem skonfigurować VIPER FX pod nie. Niestety po wejściu do tego dodatku (VIPER FX) następnie "Wybierz słuchawki" nie mogę znaleźć w ogóle żadnych Piston'ów do wyboru. Podpowie ktoś why?
0 ZduneX25 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 No, bo baza powstała zanim powstały pistony ja wybrałem sobie samsungowe i jest idealnie.
0 rambobambo Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2016 17 minut temu, ZduneX25 napisał: No, bo baza powstała zanim powstały pistony ja wybrałem sobie samsungowe i jest idealnie. hmm zmieniam te rodzaje słuchawek na różne i chyba nic się nie dzieje. Dźwięk taki sam :/
0 ZduneX25 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Bo to jedna z mniej znaczących opcji.
0 rambobambo Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2016 A mógłbyś napisać co tam masz poustawiane u siebie w tym programie?
0 Kamil10p Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Każdy oczekuje czegoś innego od słuchawek, potestuj opcje i ustaw pod siebie.
0 ZduneX25 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 https://miuipolska.pl/viper4android-fx-dla-miui-pl/
0 rambobambo Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2016 Ok dzięki skonfigurowałem sobie i niestety rezygnuję z tych słuchawek. Jednak dużo lepiej grają moje dotychczasowe słuchawki Apple EARPODS. Jeszcze raz dzięki za pomoc
0 ZduneX25 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Pytanie
rambobambo
Siemanko
Dziś dojechały do mnie słuchawki Piston V3. Chciałem skonfigurować VIPER FX pod nie. Niestety po wejściu do tego dodatku (VIPER FX) następnie "Wybierz słuchawki" nie mogę znaleźć w ogóle żadnych Piston'ów do wyboru. Podpowie ktoś why?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi