najlepsze promocje Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Witam jak i gdzie ustawić by zdjęcia z aparatu, filmy zapisywaly się na dysku drive google.pl a nie na dysku w telefonie?
Acid Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Nie ma takiej możliwości. Możesz co najwyżej mieć aplikację Zdjęcia od Google co będzie robić backup w chmurę. Wysłano z Mi4c
makovic Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Hm Acid jest taka możliwość. https://support.google.com/photos/answer/6156103?hl=pl Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Pamiętam że podczas którejś aktualizacji, pojawiła się taka opcja konfiguracji. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Acid Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Widać jest ale z aplikacją Zdjęcia, którą poleciłem. Natomiast w samym MIUI to nie. Wysłano z Mi4c 1
raven66 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Nie ma takiej możliwości, aby zdjęcia się zapisywały TYLKO na dysku Google. Tam jest robiona ich KOPIA, ale zawsze plik jest zapisywany w pamięci telefonu. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi