Szczubi Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Witam, podczas pobierania jakiekolwiek pliku z Google Play telefon wymusza Wi-Fi. Nawet jeżeli plik waży 1mb, i z chęcią pobrałbym go przez dane komórkowe to wyskakuje komunikat "Oczekuje na Wi-Fi". Można gdzieś to ustawić w opcjach? Próbowałem już w ustawieniach aplikacji.
hhunter22 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Poczytaj faq. Wczoraj już ktoś o to pytał. Ustawienia w pobranych i ustawienia w połączeniu sprawdź. Szczęśliwego Nowego Roku!!!
krzycz Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Downloads --> Trzy kropki --> Settings --> Download size limit --> Ustaw co Ci pasuje
Szczubi Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2015 Już mi się udało Temat do zamknięcia, mam tylko problem z aparatem ciągle. Obawiam się, że format telefonu nie przyniesie rezultatu ze względu na MIUI.
ZduneX25 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi