Glaniu Opublikowano 26 Grudnia 2015 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Hej Mam dwie karty play.jedna rozmowy druga dane i problem polega na tym że często jest tak za na jedynce mam pełny zasięg to dwójka ma np.3 kreski . Teraz wracałem z zadupia i tam karta z danymi wogóle była poza zasięgiem a jedynie full. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Winiu89 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Pewnie kwestia tego, że jedna karta ma zasięg LTE a druga nie
Glaniu Opublikowano 26 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2015 A to jakoś jestem wstanie ustawić.pytam ponieważ w ustawieniach krucho z opcjami Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Pawliko Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Jak masz 2 sim to karta ktorej nadasz preferowany typ internet, jest tak jak by "lepsza" i w niej mozesz ustawic preferowany typ sieci
air_jordan_show Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 wychodzi na to że nie ten tel. nie obsługuję LTE na 2 sim jednocześnie ?
Pawliko Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 4 minuty temu, air_jordan_show napisał: wychodzi na to że nie ten tel. nie obsługuję LTE na 2 sim jednocześnie ? Nie, jedna ma 4g to druga przechodzi w 2g. A sa wogole telefony z dual sim i z dual LTE ?
air_jordan_show Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 (edytowane) 2 godziny temu, Pawliko napisał: Nie, jedna ma 4g to druga przechodzi w 2g. A sa wogole telefony z dual sim i z dual LTE ? czyli np. pierwsza sim jest 2G a druga 4G ? - bo jak wywnioskowałem pierwsza nie może być 3G a druga 4G ? pytam bo mam ten tel dopiero od 3 dni Edytowane 27 Grudnia 2015 przez air_jordan_show
Pawliko Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 26 minut temu, air_jordan_show napisał: czyli np. pierwsza sim jest 2G a druga 4G ? - bo jak wywnioskowałem pierwsza nie może być 3G a druga 4G ? pytam bo mam ten tel dopiero od 3 dni Pytaj pytaj Ogolnie nie ma roznicy jak te simy powkladasz do telefonu. Wejdz w ustawienia > Sieci komorkowe i sim > na samym dole masz preferowane DLA. Zakladacj ze masz wlozone dwie karty sim to tam mozesz przypisac jedna do internetu druga do polaczen. Jest to oczywiscie tylko preferencja i obie karty masz aktywne w tym ze karta ktorej przypiszesz internet ma 4g, a ta ktora ma preferencja polaczenia z automatu przechodzi na 2g. Serio nie wiem jak ci to inaczej wytlumaczyc Jest to troche dziwne no ale tak jest
Bohyn Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Czytam i mialem nadzieje ze jednak w mi4c druga karta wchodzi w 3g a tu niestety nie;/ Szkoda bo po 2g to juz jakosc rozmow nie jest zawsze cacy.
preston2009 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Ja na co dzień pracuję na 2G. Zdarzają się duże różnice w jakości. Ogólnie wszystko słyszę i wice wersa.
Rekomendowane odpowiedzi