Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej

Mam dwie karty play.jedna rozmowy druga dane i problem polega na tym że często jest tak za na jedynce mam pełny zasięg to dwójka ma np.3 kreski . Teraz wracałem z zadupia i tam karta z danymi wogóle była poza zasięgiem a jedynie full.

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
4 minuty temu, air_jordan_show napisał:

wychodzi na to że nie ten tel. nie obsługuję LTE na 2 sim jednocześnie ?

Nie, jedna ma 4g to druga przechodzi w 2g.

A sa wogole telefony z dual sim i z dual LTE ?

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Pawliko napisał:

Nie, jedna ma 4g to druga przechodzi w 2g.

A sa wogole telefony z dual sim i z dual LTE ?

czyli np. pierwsza sim jest 2G a druga 4G ? - bo jak wywnioskowałem pierwsza nie może być 3G a druga 4G ? pytam bo mam ten tel dopiero od 3 dni

Edytowane przez air_jordan_show
Opublikowano
26 minut temu, air_jordan_show napisał:

czyli np. pierwsza sim jest 2G a druga 4G ? - bo jak wywnioskowałem pierwsza nie może być 3G a druga 4G ? pytam bo mam ten tel dopiero od 3 dni

Pytaj pytaj :D

Ogolnie nie ma roznicy jak te simy powkladasz do telefonu.

Wejdz w ustawienia > Sieci komorkowe i sim > na samym dole masz preferowane DLA. Zakladacj ze masz wlozone dwie karty sim to tam mozesz przypisac jedna do internetu druga do polaczen. Jest to oczywiscie tylko preferencja i obie karty masz aktywne w tym ze karta ktorej przypiszesz internet ma 4g, a ta ktora ma preferencja polaczenia z automatu przechodzi na 2g.

Serio nie wiem jak ci to inaczej wytlumaczyc :D

Jest to troche dziwne no ale tak jest :D

Opublikowano

Czytam i mialem nadzieje ze jednak w mi4c druga karta wchodzi w 3g a tu niestety nie;/ Szkoda bo po 2g to juz jakosc rozmow nie jest zawsze cacy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...