DanteGamer Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 (edited) Cześć wszystkim. Do rzeczy: w aplikacjach 'Pliki' oraz 'Panel Sterowania' mam ustawienia widoczne w załączniku. Przez cały dzień powiadomienie nie pojawiło się, więc chciałem zrobić czyszczenie manualnie. Okazało się, że do usunięcia było jakieś 400MB samego "syfu", a ja przecież ustawiłem rozmiar śmieci (w momencie osiągnięcia którego uruchomi się czyszczenie) na 100MB. Jakiś czas po tym czyszczeniu sprawdziłem jeszcze raz i było 150MB - powiadomienie się w ogóle wcześniej nie pojawiło. Czym jest to spowodowane i co zrobić, by to automatyczne czyszczenie działało? Z góry dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam Edited December 23, 2015 by DanteGamer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cichq Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Takie na szybko spostrzeżenie, jeśli masz ustawione codziennie to to chyba wyczyści raz na dzień, jeśli będzie powyżej 100MB, nie co chwilę, po przekroczeniu. Pewności nie mam, nie używam Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanteGamer Posted December 23, 2015 Author Share Posted December 23, 2015 To jest możliwe, choć i tak byłem pewien, że dzień od momentu jak to ustawiłem minął. Spróbuję dać mu jeszcze jeden dzień i dam znać, co wyszło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts