JohnDullah Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Dzień dobry! On niedawna jestem użytkownikiem Xiaomi Nie jestem w stanie odebrać większości połączeń przychodzących. Na widoku jak w zrzucie nie mogę przeciągnąć zielonej słuchawki(czerwonej i sms też) do góry, po zablokowaniu i odblokowaniu telefonu jest to samo. Najnowsza wersja MIUI, resetowałem telefon. Problem nie występuje zawsze ale jakoś w 3/4 przypadków.
makovic Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Najnowsza wersja MIUI czy MIUIPolska? Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
makovic Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Robiłeś wipe i przywracanie ustawień fabrycznych? Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
JohnDullah Opublikowano 21 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2015 Wipe zrobiłem dzisiaj, przywróciłem do ustawień fabrycznych. Na razie nie było problemów, ale dam sobie parę dni na przetestowanie.
loraknet Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 No śmiechłem. Lekarstwo na wszystko WIPE... FULL WIPE. Chłopaki - winę ponosi Messenger facebooka. Wyłącz pływające okna a będzie działać (zarówno w facebooku jak i messengerze).
ZduneX25 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Jak się dobrze ustawi messengera to dymki (przezroczyste) nie blokują ekranu. Poza tym są różne apki, niekoniecznie messenger musiał być winny.
Rekomendowane odpowiedzi