Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tez macie tak z przegladarka systemowa <internet>

jezeli chcecie wejsc na przyklad na pierwsza druga lub trzecia strone od gory ktora jest reklama google ze  jej nie otwiera ?

przyklad chce wejsc na strone z  screenu

1png_sxaqaxs.png

i otrzymuje cos takiego

2png_sxaqanh.png

Opublikowano (edytowane)

Też tak mam, podejrzewam że ta przeglądarka ma coś na kształt adblocka bo żadnych reklam na niej nie uświadamiam.

Edytowane przez szuineg
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Rozumiem jaka jest zasada działania wpisów w pliku host - to dla mnie oczywiste. Natomiast zastanawia mnie czemu się na to zdecydowano tutaj? To tylko przeciw reklamą czy może nie które wpisy faktycznie mogą nas przed czymś ustrzec. Macie jakiś pomysł? Bo póki co bardziej to przeszkadza bo np nie mogę wejść na mobilne strony skąpiec czy ceneo.

Opublikowano
Rozumiem jaka jest zasada działania wpisów w pliku host - to dla mnie oczywiste. Natomiast zastanawia mnie czemu się na to zdecydowano tutaj? To tylko przeciw reklamą czy może nie które wpisy faktycznie mogą nas przed czymś ustrzec. Macie jakiś pomysł? Bo póki co bardziej to przeszkadza bo np nie mogę wejść na mobilne strony skąpiec czy ceneo.

Ja zmieniłem na przeglądarkę puffin, polecam.

Wysłane z mojego HM NOTE 1S przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

To tylko w celu blokowania reklam, wszystkie linki z Google działają, nie możemy jednak wchodzić na nie przez pierwsze wyniki, tj. reklamy właśnie. Zjedziesz na dół to prawdopodobnie będzie ten sam wynik, który będzie dało się otworzyć.

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

W czym problem? Wejdz eksploratorem do systemu a później folder ETC, w nim odnajdź plik hosts i go skasuj. To tylko przeciw reklamom. I z pewnością nie jest to prewencja anti-malware ani inny anty-syf.

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...