oqa Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Czy ktoś z was zamawiał telefon z tej aukcji http://allegro.pl/smartfon-xiaomi-redmi-2-pro-lte-dual-sim-zestaw-i5772003627.html albo z innych tego sprzedającego? A jeżeli tak to czy wszystko było w porządku i telefon był oryginalny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Wygląda ok, tylko się upewnij jaka to wersja, 811 czy 813. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oqa Posted December 13, 2015 Author Share Posted December 13, 2015 A mógłbyś mi trochę rozjaśnić czym te wersje się różnią? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uri0550 Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Obsługą częstotliwości. Google nie boli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 811 900Hz WCDMA, 813 850Hz WCDMA, Jednym słowem, 813 może gubić zasięg 3g. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven66 Posted December 15, 2015 Share Posted December 15, 2015 Podepnę się pod temat: czy ktoś ma SPRAWDZONEGO sprzedawcę który ma rzeczywiście "na stanie" RN3 w Polsce od ręki? Aha, zależy mi na srebrnym. Tu niby wystawione są aukcje dostępne, ale co z tego, jak napisałem do 4, to 2 nie odpisało a 2 napisało że "mają do sprzedaży ale nie od ręki" i żeby pytać po świętach... Jak mam czekać a i tak koniec końców przesyłka ma iść z Chin, to sobie to załatwię u xon-a, bo RN2 też u niego brałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted December 15, 2015 Share Posted December 15, 2015 22 minuty temu, raven66 napisał: Podepnę się pod temat: czy ktoś ma SPRAWDZONEGO sprzedawcę który ma rzeczywiście "na stanie" RN3 w Polsce od ręki? Aha, zależy mi na srebrnym. Tu niby wystawione są aukcje dostępne, ale co z tego, jak napisałem do 4, to 2 nie odpisało a 2 napisało że "mają do sprzedaży ale nie od ręki" i żeby pytać po świętach... Jak mam czekać a i tak koniec końców przesyłka ma iść z Chin, to sobie to załatwię u xon-a, bo RN2 też u niego brałem. RN3 pewnie ma akurat wzięcie i do świąt wątpię, czy coś upolujesz :<, nawet XFS ma "tylko w chinach" ;< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts