walery Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Po aktualizacji do najnowszej wersji miui polska nie mogę wejść ani założyć konta w google. Przy wejściu do sklepu pisze brak połączenie proszę spróbować później. Czyściłem cache, robiłem wipe z ustawieniami fabrycznymi i nic dalej to samo. Połączenie z netem jest. Ograniczenia wyłączone. Jeszcze kilka dni temu wszystko było OK. Z góry dzięki za pomoc.
ZduneX25 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Poleciłbym zwykle usuniecie konta google i dodanie od nowa, ale skoro robiłeś wipe i nie pomogło to raczej tylko MiFlash.
d3tr0 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Lepiej zrób miflash, coś poszło nie tak. Masz link z opisem i plikami : https://www.dropbox.com/sh/t7nq40yy6d51rvq/AAAWg3yQVDI9Cyv4agbczMExa?dl=0
walery Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2015 Dzięki Panowie. Konta nie dało się założyć, ale dałem radę. Wgrałem rom sprzed dwóch tygodni i poszło. Zrobiłem jeszcze wipe i ustawienia fabryczne. Teraz na tym starszym romie wszystko śmiga Google play konta google i wszystko związane z google. Nie wiem czy ten najnowszy rom ma jakigoś buga, czy może mi coś mały namieszał grając. Jeszcze raz dzięki i pozdrowienia dla wszystkich użytkowników tego wyjątkowego telefonu.
ZduneX25 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi