Dawido Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 witam Na początku chciałem się przywitać na forum.Jestem szczęśliwym posiadaczem Mi4c.Po aktualizacji do romu MIUI 5.12.4 nagminnie występuje problem z klawiaturą google,a mianowicie pojawia się komunikat mniej więcej tak brzmiący aplikacja klawiatura google została zatrzymana(bardzo to utrudniania korzystanie z telefonu). Próbowałem robić wipe dalvik i data nic nie pomogło.Co radzicie?
Pawliko Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 A to dziwna sprawa bo @Acid fixowal to ostatnio. Tu masz jego post. http://miuipolska.pl/forum/topic/7834-miui-5123/?do=findComment&comment=103950
Dawido Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2015 wykonałem jeszcze raz wipe dalvik i data sytuacja sie pogorszyła wywala komunikat non stop. Ale wyskoczył raport i teraz moje zapytanie gdzie się zapisuje,chciałem go przesłać możne udało by się wtedy dojść do sedna problemu
Pawliko Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 1 godzinę temu, Dawido napisał: wykonałem jeszcze raz wipe dalvik i data sytuacja sie pogorszyła wywala komunikat non stop. Ale wyskoczył raport i teraz moje zapytanie gdzie się zapisuje,chciałem go przesłać możne udało by się wtedy dojść do sedna problemu A kiedy ty pobierales ten rom? Po tym jak Acid go zfixował i zrobił reupload ?
Dawido Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2015 wczoraj to jest 8.12.15 w godzinach wieczornych
Dawido Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2015 ok poradziłem sobie:) wgrałem na nowo rom.dzięki za podjęcie tematu
ZduneX25 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi