Rudyy Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Witam, mam problem. Przyszła do mnie dziś opaska, naładowałem ja, niby w Bluetooth ja widzi, zainstalowałem z google play aplikacje Mi Fit , ale jak chce założyć konto i podaje adres na google , to mi na koniec pokazuje ze invalid address. Z ciekawości założyłem konto podając maila na wp. i niby wysłali mi linka do aktywacji ale jak klikam to jakby powiela się strona a nic nie aktywuje i ciągle pokazuje invalid address. Co mam zrobić by to działało i by można to potem było zsynchronizować z google fit bo podobno już da rade. Z góry dzięki za pomoc
artur_star Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Ta apka wydaje mi się, że potrzebuje konta Xiaomi.
Rudyy Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2015 No wlasnie konto w Xiaomi nawet jak sie zalozy to nie może się połączyć z opaską ;/ niby BT ją widzi, i jest sparowane. Sciągnąłem starsza wersje oprogramowania, niby konto Xiaomi załozyło, ale dalej jest " can't sign " . Nie wiem, może jest uszkodzona opaska, tylko nie mam pomysłu jak to sprawdzić :/ i gdzie .
kulig007 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Czasami były problemy z połączeniem się. Musisz próbować, raz, drugi, trzeci. W końcu się powinno udać. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
mordamorda Opublikowano 16 Grudnia 2015 Opublikowano 16 Grudnia 2015 cześć, czy ktoś życzliwy może mi napisać gdzie obecnie najlepiej kupić mi banda 1s ? Chodzi mi o sprawdzonego sprzedawcę, dobrą cenę itd. Strasznie dużo jest tych chińskich stron a jednak bede zamawiał 1 raz więc nie chciałbym się naciąć. Od razu będę wdzięczny za dodatkowe rady o których mógłbym nie wiedzieć przy składaniu zamówienia. Dzięki z góry.
emge74 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 czy opaska może działać samodzielnie, bez połączenia z telefonem? czy aktywność będzie buforowana i po połączeniu z telefonem zrzuci co tam zarejestrowała? czy jest możliwoś sparowania jej z innym programem np. runtastic, sports-tracker, lub innymi?
Addamas Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 czy opaska może działać samodzielnie, bez połączenia z telefonem? czy aktywność będzie buforowana i po połączeniu z telefonem zrzuci co tam zarejestrowała? czy jest możliwoś sparowania jej z innym programem np. runtastic, sports-tracker, lub innymi? Poczytaj temat w którym na te pytania już była odpowiedź http://miuipolska.pl/forum/index.php?/topic/3303-Xiaomi-Mi-Band Xiaomi Mi2S with sMIUI
Cichq Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 1. Tak 2. Tak Co do runtastica to nie wiem gdzie znaleźć opjcę sparowania, także nie wiem
Rekomendowane odpowiedzi