Skocz do zawartości
  • 0

problem z wyskakujacymi okienkami/stronami

Pytanie

Opublikowano

Witam.

Od czasu jak kupiłam tel xiaomi mi4c, mam problem z natretnymi okienkami,które pojawiają mi się przy włączaniu internetu bądź podczas korzystania z niego. Dwa razy były to strony na dorosłych, a zazwyczaj są to jakieś niepotrzebne mi aplikacje czy strony o byłe czym. Instalowalam już cm browsera, mozilla czy chroma. Proszę mi poradzić jak się tego pozbyć?

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

W sklepie play nie ma tej aplikacji. W opcjach zaawansowanych zmień tryb filtrowania na http proxy i daj uprawnienia root.

Wysłane z Mi4 lte

• 0
Opublikowano
Dnia 4.12.2015, 22:31:16, joanna napisał:

Witam.

Od czasu jak kupiłam tel xiaomi mi4c, mam problem z natretnymi okienkami,które pojawiają mi się przy włączaniu internetu bądź podczas korzystania z niego. Dwa razy były to strony na dorosłych, a zazwyczaj są to jakieś niepotrzebne mi aplikacje czy strony o byłe czym. Instalowalam już cm browsera, mozilla czy chroma. Proszę mi poradzić jak się tego pozbyć?

Zainstaluj najnowszy soft. Ja nigdy nie mialem takich problemow.

• 0
Opublikowano
Dnia 4.12.2015, 22:31:16, joanna napisał:

Witam.

Jaki ROM? Być może masz chiński modyfikowany ROM lub jego ślady po instalacji naszego bez full wipe.

• 0
Opublikowano

Instrukcja na miuipolska.pl http://miuipolska.pl/instalacja-miui-mi-note-promi4i/

Wersję sprawdzisz w Ustawienia > Informacje o telefonie > linijka Wersja MIUI . Nasze są podpisane np. "MIUI 7 od MIUIPolska 5.11.12 (rozwojowa)", którą polecam jeśli potrzebujemy dobrej baterii w czuwaniu (można ją pobrać z archiwum ROMów na miuipolska.pl).

Ps. Napisz od kogo kupiłaś ku wiedzy innych z jakim oprogramowaniem może przyjść zakup.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...