Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć,
Zauważyłem, że plastik w moim redmi trzeszczy po dociśnięciu lewej krawędzi (mniej więcej po środku) i u góry, przy wejściu mini jack.
Też macie/mieliście podobny problem?
Jakiś pomysł jak temu zaradzić?
EDIT:
Korzystając z okazji, czy tylko mój nagrywa takie mało płynne filmiki? Przy ruchu klatkuje i nie wygląda mi to na 30 fps.

Edytowane przez slother
Opublikowano

Aż specjalnie nagrałem filmik szybko ruszając telefonem, na odtworzeniu nie widzę klatek. Coś u ciebie zmień rom.

Co do trzeszczenia to zauważyłem czasem że coś zatrzeszczy, ale a w większości czasu nic. Ale mam w etui może go to trochę usztywnia.

Opublikowano

Mi również trzeszczy dokładnie w tych samych miejscach jednak byłem tego świadomy przy zakupie telefonu bo w wielu recenzjach było o tym mówione .

Opublikowano
38 minut temu, d3tr0 napisał:

Aż specjalnie nagrałem filmik szybko ruszając telefonem, na odtworzeniu nie widzę klatek. Coś u ciebie zmień rom.

Co do trzeszczenia to zauważyłem czasem że coś zatrzeszczy, ale a w większości czasu nic. Ale mam w etui może go to trochę usztywnia.

Korzystam z miui polska 5.11.19, a Ty?
I jakie etui? Sam kupiłem ipaky, mam nadzieję, że choć trochę zniweluje ono te trzaski.

Opublikowano

Zobacz na najnowszym. A co do klapki to daj jej tydzień na dopasowanie się i zapchanie boków kurzem. Obecnie ściskając plecki w różnych miejscach i z siłą lub bez nic nie słysze. Po otwarciu i wytarciu kurzu problem powraca. 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...