slother Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Cześć, Zauważyłem, że plastik w moim redmi trzeszczy po dociśnięciu lewej krawędzi (mniej więcej po środku) i u góry, przy wejściu mini jack. Też macie/mieliście podobny problem? Jakiś pomysł jak temu zaradzić? EDIT: Korzystając z okazji, czy tylko mój nagrywa takie mało płynne filmiki? Przy ruchu klatkuje i nie wygląda mi to na 30 fps. Edytowane 30 Listopada 2015 przez slother
d3tr0 Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Aż specjalnie nagrałem filmik szybko ruszając telefonem, na odtworzeniu nie widzę klatek. Coś u ciebie zmień rom. Co do trzeszczenia to zauważyłem czasem że coś zatrzeszczy, ale a w większości czasu nic. Ale mam w etui może go to trochę usztywnia.
dirk0401 Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Mi również trzeszczy dokładnie w tych samych miejscach jednak byłem tego świadomy przy zakupie telefonu bo w wielu recenzjach było o tym mówione .
slother Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Opublikowano 30 Listopada 2015 38 minut temu, d3tr0 napisał: Aż specjalnie nagrałem filmik szybko ruszając telefonem, na odtworzeniu nie widzę klatek. Coś u ciebie zmień rom. Co do trzeszczenia to zauważyłem czasem że coś zatrzeszczy, ale a w większości czasu nic. Ale mam w etui może go to trochę usztywnia. Korzystam z miui polska 5.11.19, a Ty? I jakie etui? Sam kupiłem ipaky, mam nadzieję, że choć trochę zniweluje ono te trzaski.
Cichq Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zobacz na najnowszym. A co do klapki to daj jej tydzień na dopasowanie się i zapchanie boków kurzem. Obecnie ściskając plecki w różnych miejscach i z siłą lub bez nic nie słysze. Po otwarciu i wytarciu kurzu problem powraca. 1
slother Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Zainstalowałem najnowszy soft, z tego, co widzę to działa ok Edytowane 30 Listopada 2015 przez slother
Nezumi Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi