Swyder Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Witam Otóż przygotowuje się do zmiany telefonu i widzę bardzo dużo pozytywnych opinii o Redmi Note 2. Widziałem jednak pewien wątek na jakiejś stronie który nie daje mi spokoju. Mianowicie jak to jest z aktualizacjami androida oraz MIUI? Nie znam się na tym zbyt dobrze, a na pewno jest tu sporo znawców Przepraszam jeśli jest już taki temat przepatrzyłem kilka stron i nie znalazłem.
hhunter22 Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 jak kupisz bez polskiego miui musisz zrobić to: http://miuipolska.pl/instalacja-xiaomi/ potem możesz ale nie musisz sobie aktualizować telefonu. co tydzień w Pt jest nowa aktualizacja MIUI. Pobierasz ja wtedy z forum i wrzucasz do telefonu w główny katalog. wszystko bajecznie proste. 1
Swyder Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Opublikowano 30 Listopada 2015 O no to faktycznie elegancko Kupowałbym raczej u nas, a przy aktualizacjach dane wszystko zostaje jak było tylko jest nowsza wersja tak?
tosshi2 Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Tak wszystko zostaje. Masz poprostu nowsza wersje systemu z jakimis ulepszeniami poprawkami.
Swyder Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Opublikowano 30 Listopada 2015 Super dziękuję za pomoc można zamknąć Spotkamy się w dyskusjach jak przyjdzie mój sprzęt
Nezumi Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi