Krusell Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Witam. Moją ciocia zamówiła redmi note 2 z chin - aliexpress. Jakiś znajomy wgrał jej miui 7.00.66.00 wersja stabilna. Wrzuciłem jej Miui Polska wersje 5.10.29. Spróbowałem pierwszą metodą z poradnika tak jak robiłem to w swoim modelu, załączyła się aktualizacja z 3% skoczyło do 99% i wyskoczyło Recovery 2.0.1 błąd że nazwa pliku się nie zgadza. Zmieniłem nazwę pliku na update.zip i spróbowałem drugą metodą z poradnika. Znów dochodzi do 99% i błąd. Co może być nie tak ? Robiłem to na swoim modelu i poszło bez problemu.
Krusell Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Opublikowano 29 Listopada 2015 4 minuty temu, Lamcza napisał: zainstaluk twrp i wrzuc przez nie bedzie chyba najszybciej i najprościej Taptalcze cze cze ehe Redmi Note 2P Jest jakiś poradnik bo nie robiłem tego jeszcze.
ZduneX25 Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Sobie instalowałeś rom jak jeszcze nie było blokady, teraz jest więc tylko przez TWRP. 1
Rekomendowane odpowiedzi