eloelo1 Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 Siemka, Ostatnimi czasy zastanawiałem się, czemu w moim Redmi 2S zdjęcia są trochę słabe. Dokładniej co zaobserwowałem po prawie miesiącu użytkowania: 1. Zdjęcia w marko są ostre i można uznać, że tutaj problemu nie ma,2. Na większe odległości aparat ma problemy ze złapaniem ostrości, 3. Jak już złapie ostrość to zdjęcia i tak są mało wyraźne. Pomyślałem, że zrobię dzisiaj fotkę w tych samych warunkach i przy tych samych ustawieniach moim telefonem i telefonem drugiej osoby, która ma identyczną wersję telefonu co ja. Padło na kalendarz. Nie będę chyba opisywać, który telefon do kogo należy- po jakości zdjęć sami się domyślicie...Pytanie, co zrobić w takiej sytuacji? Dodam, że oba telefony mają tę samą wersję systemu 5.11.12, a ustawienia aparatu były takie same. Pozdrawiam
Nezumi Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 1 godzinę temu, eloelo1 napisał: Podbijam temat. Regulamin Forum Odnośnie "podbijania"... Co do problemu, sprawdź aplikacje ze sklepu google, jeżeli tam też będzie różnica, to 1 ma walnięty aparat. 1
Rekomendowane odpowiedzi