Skocz do zawartości
  • 0

Synchronizacja kontaktów z outlooka

Pytanie

Opublikowano

Witam, mam problem z synchronizacją kontaktów. Dodałem sobie konto do gmaila aby używać sklepu google i w liście kontaktów wyświetliło wiadomości mailowe z jakimi miałem korespondencje. Moje kontakty są na outlook, jak synchronizować stamtąd?

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano
2 godziny temu, ZduneX25 napisał:

Jak kontakty to tylko z xiaomi albo google, musisz sam przenieść z jednego na drugie. Na pewno webowe wersje mają eksport do pliku i import z pliku.

Dzięki, już sobie wcześniej poradziłem. Ale jest tak jak mówisz, tylko teraz chciałbym się dopytać kwestii synchronizacji nowy kontaktów dodanych na telefonie na powiedzmy konto google. Z tego co widzę, to po kliknięciu synchronizacja kontakty z konta google są przenoszone na telefon, a nie na odwrót :/ Jedynie ręcznie mogę dodawać z telefonu kontakty na konto google? To samo tyczy się xiaomi. Tak przynajmniej dziala

• 0
Opublikowano

Kontakty możesz dodawać z telefonu i z gmaila (webowa wersja), synchronizacja odbywa się w dwie strony, natomiast jeżeli masz na myśli dodawanie nowych kontaktów z outlooka to nadal musisz je ręcznie eksportować.

• 0
Opublikowano
41 minut temu, ZduneX25 napisał:

synchronizacja odbywa się w dwie strony

Chyba u mnie to tak nie działa. Po kliknięciu synchronizacja nowe kontakty nie są zapisane na gmailu, jedyną możliwością jest ręczne przenoszenie kontaktów zapisanych na telefonie na gmail. Używam najnowszego miui

• 0
Opublikowano (edytowane)

Jeśli kogoś nadal interesuje to synchronizacje kontaktów z outlooka jest bardzo łatwa,
1 Instalujemy apke Outlooka z sklepu
2 dodajemy konto Outlooka do systemowego kalendarza
3 synchronizujemy
4 cieszymy naszymi starymi kontaktami z Windowsa
Minusem jest to że kontakty popłyną również do googla.

Edytowane przez lukaschels
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...