Dragon33 Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Witam, mam problem z synchronizacją kontaktów. Dodałem sobie konto do gmaila aby używać sklepu google i w liście kontaktów wyświetliło wiadomości mailowe z jakimi miałem korespondencje. Moje kontakty są na outlook, jak synchronizować stamtąd?
0 ZduneX25 Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Jak kontakty to tylko z xiaomi albo google, musisz sam przenieść z jednego na drugie. Na pewno webowe wersje mają eksport do pliku i import z pliku. 1
0 Dragon33 Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Opublikowano 29 Listopada 2015 2 godziny temu, ZduneX25 napisał: Jak kontakty to tylko z xiaomi albo google, musisz sam przenieść z jednego na drugie. Na pewno webowe wersje mają eksport do pliku i import z pliku. Dzięki, już sobie wcześniej poradziłem. Ale jest tak jak mówisz, tylko teraz chciałbym się dopytać kwestii synchronizacji nowy kontaktów dodanych na telefonie na powiedzmy konto google. Z tego co widzę, to po kliknięciu synchronizacja kontakty z konta google są przenoszone na telefon, a nie na odwrót :/ Jedynie ręcznie mogę dodawać z telefonu kontakty na konto google? To samo tyczy się xiaomi. Tak przynajmniej dziala
0 ZduneX25 Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Kontakty możesz dodawać z telefonu i z gmaila (webowa wersja), synchronizacja odbywa się w dwie strony, natomiast jeżeli masz na myśli dodawanie nowych kontaktów z outlooka to nadal musisz je ręcznie eksportować.
0 Dragon33 Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Opublikowano 29 Listopada 2015 41 minut temu, ZduneX25 napisał: synchronizacja odbywa się w dwie strony Chyba u mnie to tak nie działa. Po kliknięciu synchronizacja nowe kontakty nie są zapisane na gmailu, jedyną możliwością jest ręczne przenoszenie kontaktów zapisanych na telefonie na gmail. Używam najnowszego miui
0 ZduneX25 Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Jak dodajesz kontakt na telefonie to na pewno zapisuje się na google, bo domyślnie kontakty przy dodawaniu lecą na xiaomi i trzeba przełączać?
0 lukaschels Opublikowano 1 Lutego 2016 Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) Jeśli kogoś nadal interesuje to synchronizacje kontaktów z outlooka jest bardzo łatwa, 1 Instalujemy apke Outlooka z sklepu 2 dodajemy konto Outlooka do systemowego kalendarza 3 synchronizujemy 4 cieszymy naszymi starymi kontaktami z Windowsa Minusem jest to że kontakty popłyną również do googla. Edytowane 1 Lutego 2016 przez lukaschels
0 mrosi Opublikowano 1 Lutego 2016 Opublikowano 1 Lutego 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Pytanie
Dragon33
Witam, mam problem z synchronizacją kontaktów. Dodałem sobie konto do gmaila aby używać sklepu google i w liście kontaktów wyświetliło wiadomości mailowe z jakimi miałem korespondencje. Moje kontakty są na outlook, jak synchronizować stamtąd?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi