Shadok Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Cześć, Wygrywał nowy soft, był wipe i jest problem... Mianowicie jak ustawić pocztę by nie pobierała się w nocy. Wcześniej znalazłem to bez problemu teraz za chiny nie potrafię. Pocztę z miui mam wyłączona korzystam z blue mail Pomocy Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Mówisz o godzinach ciszy w pocznie? Nic innego nie kojarzę.
Acid Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Cześć, Wygrywał nowy soft, był wipe i jest problem... Mianowicie jak ustawić pocztę by nie pobierała się w nocy. Wcześniej znalazłem to bez problemu teraz za chiny nie potrafię. Pocztę z miui mam wyłączona korzystam z blue mail Pomocy Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka No jak? Taka funkcja jest w Poczcie MIUI właśnie ale zaraz piszesz, że korzystasz z innej. To sam sobie odpowiedziałeś. Wysłano z MI Note
Shadok Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Opublikowano 29 Listopada 2015 3 godziny temu, Acid napisał: No jak? Taka funkcja jest w Poczcie MIUI właśnie ale zaraz piszesz, że korzystasz z innej. To sam sobie odpowiedziałeś. Wysłano z MI Note Acid opcji tu dla mnie jest tyle, że już czasem nie ogarniam czy to było w ustawieniach poczty czy systemu czy jeszcze bóg jeden wie czego Jak już napisałeś w poczcie miui to już nie szukam Thx za oświecenie
ZduneX25 Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi