zielonaiwona Opublikowano 19 Listopada 2015 Opublikowano 19 Listopada 2015 Witam, wczoraj dostałam tel zakupiony na allegro, niestety nie ma w ogóle dźwięku dzwonka, powiadomień, mediów, alarmu czy odtwarznej na youtube muzyki. Przy włączeniu radia dźwięk w słuchawkach jest. Przy próbach ustawienia głośności słychac tylko dźwięk "Głośność Bluetooth" oraz 'głośność głosu". Wszystkie pozostałe ustawienia - cisza. Próbowłam czyścić wejście jack, oraz tego: W zakladce w ustawieniach: dźwięki, powinna byc opcja jak dzwiek dla.zablokowania ekranu. Odznacz i zaznacz jeszcze raz. Lub odznacz, zresetuj tel i zaznacz i zresetuj. Bez zmian. Czy to może być wada głośnika czy coś w ustawieniach?
mr_bolo Opublikowano 19 Listopada 2015 Opublikowano 19 Listopada 2015 A wygrane MIUI Polska? Miałem podobne problemy, pełno wgranego syfu, nic nie działało jak powinno. Po wgraniu MIUI Polska wszystko działa elegancko. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
zielonaiwona Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Opublikowano 19 Listopada 2015 Nie, nic nie ściągałam oprócz automatycznych aktualizacji. czy chodzi o download z tej strony? https://miuipolska.pl/download/
mr_bolo Opublikowano 19 Listopada 2015 Opublikowano 19 Listopada 2015 Tak, na stronie głównej jest dział FAQ i tam znajdziesz tutorial, jak wgrać krok po kroku MIUI Polska. Nie ma się czego obawiać, cały proces jest banalnie łatwy, wystarczy postępować zgodnie z instrukcją i pamiętać żeby pobrać ROM do wersji telefonu który się posiada. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka 1
zielonaiwona Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Opublikowano 19 Listopada 2015 Dzięki, będę próbować :)
jaro71 Opublikowano 15 Września 2016 Opublikowano 15 Września 2016 Witam , mam ten sam problem od wczoraj z moim Redmi 3 , który posiadam od niecałego miesiąca . Dodam , że kupiłem go już z polskim oprogramowaniem od polskiego autoryzowanego dystrybutora .Nie wiem co robić . Proszę o pomoc .
wojtekmarchewka Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 Dnia 15.09.2016 o 12:24, jaro71 napisał: kupiłem go już z polskim oprogramowaniem od polskiego autoryzowanego dystrybutora Nie mamy jeszcze takiego
Rekomendowane odpowiedzi